موکب حضرت رقیه(س) در ایام اربعین حسینی روزانه ۲۱ هزار پرس غذا تهیه و بین زائران توزیع می کند.
برخی با ارائه خدمات رایگان و صلواتی، بعضی با کارهای خیر و برخی دیگر هم با پخت غذا در این ایام حب خود با سرور شهیدان را به نمایش می گذارند.
مسجد امام حسین اراک مکانی است که این روزها در آستانه اربعین حسینی ۱۵۰ نفر از بانوان اراکی روزانه در آن در حال تهیه غذا برای این ایام هستند.
موکب حضرت رقیه هر سال با کمک خیران اراکی یک و نیم تن سبزی، ۷۰۰ کیلوگرم پیاز و هزار و ۷۰۰ کیلوگرم سیب زمینی سرخ کرده را برای پخت غذا و ارسال به نجف اشرف در عراق آماده میکند.
این موکب روزانه ۲۱ هزار پرس غذا در ایام اربعین تهیه و بین زائران توزیع می کند.
موکب حضرت رقیه، ۱۲ روز در نجف اشرف به زائران خدمت رسانی می کند که هزینه های آن را خیران اراکی پرداخت میکنند.