فرمانده سپاه عاشورا بر لزوم هم افزایی همه دستگاههای اجرایی و خدماتی برای اتمام پارک موزه دفاع مقدس تبریز تاکید کرد.
وی ادامه داد: تاکنون همت جدی برای تکمیل پارک موزه دفاع مقدس صورت نگرفته است و توجه به رشادتها و دلاوری رزمندگان آذربایجان در هشت سال دفاع مقدس و سرداران شهیدی همچون آقامهدی و حمید باکری، شفیع زاده، یاغچیان و تجلایی و دهها فرمانده شهید این دیار که نقش عیرقابل انکار در پیروزیهای مختلف دوران جنگ داشتند، تعلل بیش از این برای افتتاح رسمی پارک موزه جایز نیست.
فرمانده سپاه عاشورا برگزاری کنگره ۱۰ هزار شهید آذربایجان شرقی را گامی مهم و تاثیرگذار در شناساسی و معرفی رزمندگان شهید این خطه در دوران دفاع مقدس ارزیابی کرد و گفت: این کنگره سرمنشاء برخی اقدامات فرهنگی، هنری و عقیدتی از جمله اتمام پارک موزه دفاع مقدس است که باید همه مسئولان در این زمینه با سپاه عاشورا و بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس آذربایجان شرقی نهایت همکاری را داشته باشند.
سردار عباسقلی زاده از اینکه تاکنون آثار هنری خاص و فیلمهای فاخر برای سرداران شهید آذربایجان تهیه نشده است ابراز تاسف کرد و از همه هنرمندان، فیلم سازان و صاحب نظران حوزه دفاع مقدس درخواست کرد تا در این زمینه فعالتر از گذشته وارد عرصه شده و برای ماندگاری یاد و نام شهدا آثاری باکیفیت تولید کنند.
وی وجود ۶۵ هزار رزمنده پیشکسوت، ۱۰ هزار شهید دفاع مقدس و ۲۵ شهید مدافع حرم را از ویژگیهای بسیار ممتاز آذربایجان شرقی در حوزه ایثار و شهادت دانست و ادامه داد: با وجود چنین ظرفیتهای بسیار مهم اینکه تاکنون مرکز فرهنگی دفاع مقدس تبریز به بهره برداری کامل نرسیده است، جای تامل و تاسف دارد.
مرکز فرهنگی و باغ موزه دفاع مقدس تبریز یکی از طرحهای فرهنگی مهم آذربایجان شرقی است که افزون بر ۲۰ سال از کلنگ زنی آن سپری میشود و در این مدت با وجود قولهای مسئولان وقت تاکنون بهره برداری کامل از این مجموعه محقق نشده است.
این مجموعه ۶۸ هکتاری با زیربنای پنج هزار و ۶۰۰ مترمربعی شامل موزه، بوستان شمیم پایداری، مقبره شهدای گمنام، تالار اجتماعات گالری شهدا، نمایشگاه و کتابخانه تخصصی و بخشهای مختلف اداری را شامل میشود که در منطقه شرق تبریز احداث شده است.