برداشت خارک و رطب نوبرانه از نخلستانهای شهرستان خنج آغاز شد.
علی علی پور افزود: این شهرستان سالانه با تولید بیش از ۲۰ هزار تن محصول خرما، یکی از قطبهای مهم تولید این محصول در جنوب فارس است.
او ادامه داد: ارقام قصب (زاهدی)، خاصویی و مجول در این شهرستان کشت شده است و پس از برداشت علاوه بر تامین نیاز داخلی، مازاد آن به کشورهای حاشیه خلیج فارس، آسیای میانه و ترکیه صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: پیش بینی میشود بیش از ۷ هزار تن رطب و خارک در این شهرستان برداشت و برای مصرف تازه خوری روانه بازار داخل و خارج از کشور شود.