تازهترین گزارش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس نشان میدهد صف بیماران منتظر درمان در بیمارستانهای دولتی این کشور به طور بی سابقه همچنان در حال افزایش است و از هفت و نیم میلیون نفر گذشته که حدنصاب جدیدی است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ تازهترین گزارش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس نشان میدهد صف بیماران منتظر درمان در بیمارستانهای دولتی این کشوربه طور بی سابقه همچنان در حال افزایش است وازهفت و نیم میلیون نفرگذشته که حدنصاب جدیدی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، بنا به گزارش سازمان ملی بهداشت درمان انگلیس، فقط در یک ماه گذشته حدود صد هزار نفر دیگر بر صف بیماران منتظر درمان در این کشور افزوده شده است و اکنون از هر هفت نفر جمعیت این کشور، یک نفر از جمله بیماران سرطانی و کودکان بیمار در انتظار اغاز درمانند.
یک شهروند انگلیسی در این باره میگوید: از سال ۱۹۴۸ که سازمان ملی بهداشت و درمان در کشور ما راه اندازی شد موجب افتخار این کشور بود، اما اکنون با بی توجهیهای دولت شرایط کاملا متفاوت شده است و جان بیماران در گرو پول قرار گرفته است.
مقامات وزارت بهداشت انگلیس اعتصاب پزشکان را از جمله عوامل طولانیتر شدن صف بیماران منتظر درمان و عقب افتادن صد هزار عمل جراحی در ماه گذشته عنوان میکنند، پزشکان، اما رویکرد دولت را، عامل بروز این شرایط میدانند.
دکتر واسلی کریس بی، با دفاع از اعتصاب پزشکان میگوید: اگر اکنون برای برطرف کردن مشکلات نظام بهداشت و درمان کشور نایستیم وضعیت نامطلوب کنونی به مراتب بدتر میشود.
پزشکان سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، کمبود امکانات و کمبود بیش از ۱۳۰ هزار کادر درمان در سازمان ملی بهداشت و درمان این کشور را از عوامل مهم طولانیتر شدن صف بیماران منتظر درمان میدانند و میگویند دراعتصابهای مکرر خود، اعتراض خود را به بیتوجهی دولت به این شرایط و نیز کمبود دستمزد به علت افزایش کم سابقه هزینههای زندگی ابراز کردند.
صف بیش از هفت و نیم میلیون نفری بیماران منتظر درمان درششمین اقتصاد بزرگ جهان، شاید این سوال را در برخی اذهان پدید آورد که چرا این بیماران به بخش خصوصی مراجعه نمیکنند؟
شهروندان انگلیسی در این باره میگویند: ما نمیتوانیم از پس هزینههای هنگفت درمان خصوصی در این کشور براییم.
یک شهروند دیگر انگلیسی میگوید: ما سالها حق بیمه پرداخت کردیم و اکنون که باید از مزایای بیمه استفاده کنیم با این شرایط مواجه ایم و با هزینههای سرسام اور بیمارستانهای خصوصی چطور میتوانیم سراغ آنها برویم.
بنا به گزارش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، دستکم ۳۸۳ هزار بیمار بیش از یک سال است که منتظر پذیرش در بیمارستانهای دولتی این کشور برای آغاز درمانند.