در هفته گذشته، رمز ارزهای مطرح، تا حدودی از کم تحرکی شش هفته ای در بازار کاستند و اکنون در شرایط تثبیتی به سر می برند.
بیت کوین در هفته گذشته یک و نیم درصد به ارزش بازار خود افزود و روز شنبه با قیمت29 هزار و 408دلار معامله شد.اتریوم به عنوان دومین رمز ارز بازار، با بیتکوین همسو بود و با افزایش سه ممیز یک درصدی،به قیمت 1851 دلار به آخر هفته میلادی وارد شد.
سی رمز ارز برتر، کاهشِ قیمت قابل توجهی نداشتند. در این میان سه رمز ارز افزایش بالایی را ثبت کردند.
سولانا با رشد هشت و نیم درصدی به قیمت فعلی 24 دلار و 55 سنت رسید. رمز ارزِ / تُن / با ده درصد افزایش به یک ممیز 32 دلار افزایش یافت و / شیبا اینُو / هم حدود 18 درصد افزایش داشت.
در دوشنبه گذشته، شرکت پرداخت «پی پل» اعلام کرد که قصد دارد یک رمز ارز با پشتوانه ثابت(استیبل کوین)با نام (PYUSD) منتشر نماید. «دن شولمن» مدیر عامل پی پل، سامانه ی پاکسوس(Paxos) را مسئول صدور رمز ارز جدید دانست. این خبر هفته گذشته تاثیر مثبتی بر قیمت رمز ارزها برجای گذاشت.
در همین حال «ماکسین واترز»نماینده دموکرات کنگره با اشاره به تصمیم پی پل،نگرانی های خود را در بیانیه ای کتبی بیان کرد: "من عمیقا نگران هستم که PayPal تصمیم گرفته است تا استیبل کوین خود را راه اندازی کند در حالی که هنوز هیچ چارچوب فدرالی برای تنظیم، نظارت و اجرای این دارایی ها وجود ندارد.با توجه به اندازه و گستردگی پی پل، نظارت فدرال و اجرای عملیات استیبل کوین آن ضروری است."
همچنین در روز سهشنبه، برزیل از ارز دیجیتال بانک مرکزی جدید خود به نام DREX یا «دیجیتال واقعی» رونمایی کرد. برزیل این پروژه را ماه گذشته در سایت گیتهاب منتشر کرده بود و توسعه دهندگان توانستند با کشف خطاها عملکرد این رمز ارز را بهبود دهند.
در تحولی دیگر، صرافی رمز ارزی بایننس اعلام کرد که توانسته است مجوز فعالیت در السالوادور را دریافت کند. بیت کوین در السالودور ارزی قانونی به شمار می رود . این در حالی است که بایننس با شکایت نهاد تنظیم کننده مقررات در آمریکا به اتهام نقض قوانین اوراق بهادار مواجه است. بایننس و چند صرافی دیگر، پیشتر هشدار داده بودند که به دلیل فشار کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا(SEC)، خاک این کشور را ترک خواهند کرد.
خبری دیگر در اواخر هفته قبل برجسته گردید. کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا روز جمعه اعلام کرد که قصد دارد به حکم تاریخی دادگاه منهتن علیه این کمیسیون و به نفع رمز ارز ریپل اعتراض کند. دادگاه منهتن بر خلاف ادعای این کمیسیون، تاکید کرده بود که رمز ارز ریپل، بسته به نوع فروش آن می تواند جزو اوراق بهادار محسوب شود.