دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با اشاره به اینکه در مجموعه دولت در راستای احیای دریاچه کمکاری نشده است، گفت: دولت در این خصوص شبانه روز تلاش میکند و پیگیر است.
وی اضافه کرد: با حمایت دولت سیزدهم و اهتمام جدی دستگاه های متولی، به وعده بهره برداری از یک طرح احیای دریاچه ارومیه در هر سه ماه یکبار عمل شده است.
معتمدیان به برنامه ریزی برای مدیریت مصرف آب در حوزه کشاورزی اشاره کرد و ادامه داد: در حوزه نرم افزاری، تدابیر لازم برای تشدید نظارت بر کنترل میزان مصرف آب در حوضه آبریز دریاچه ارومیه اندیشیده و اجرای آن نیازمند حمایت در سطح ملی است.
دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه تاکید کرد: باید زمینه ای فراهم کنیم که با همکاری کشاورزان، موضوع تغییر الگوی کشت، عملیاتی شود تا بتوانیم به اهداف اینبخش دست یابیم.
معتمدیان بیان کرد: برخی کشت ها چندین برابر کمتر از کشت های پرآب بر نظیر یونجه و چغندرقند آب مصرف می کنند که میتوان آنها را جایگزین کرد.
وی با اشاره به اختصاص ۲ هزار و۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای احیای دریاچه ارومیه در سال جدید گفت: تغییر الگوی کشت در حوضه آبریز دریاچه ارومیه به صورت عملیاتی در دستور کار بوده و موفقیت آن نیازمند همراهی مردم است.
وی یادآور شد: مکانیزه کردن کشاورزی، استفاده از روش های نوین آبیاری و کاهش کشت محصولات پر آب بر، از ضروریات امروز احیای دریاچه ارومیه است.
استاندار آذربایجانغربی افزود: با جلوگیری از خشکی دریاچه ارومیه، جلوی تهدیدات و آسیب های بسیاری که می تواند متوجه مردم منطقه باشد، گرفته خواهد شد.