سرپرست دانشگاه فرهنگیان با اشاره به اینکه اختتامیه جشنواره قرآنی دانشجویان آغاز راه تحول در توسعه فرهنگ قرآن در سطح دانشگاهها و آموزش عالی کشور خواهد بود، گفت: دانشگاه فرهنگیان با راهاندازی ۶۴ دارالقرآن، اجرای طرح حفظ قرآن و برنامهریزی برای ورود دانشجویان به دانشگاه بدون کنکور، این راه را آغاز کرده است.
غیاثی ندوشن افزود: پس از برگزاری مراحل دانشگاهی و استانی جشنواره از سوی دانشگاههای وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه فنی و حرفهای، دانشگاه علوم و معارف قرآنی و دانشگاه فرهنگیان برنامهریزی برای برگزاری مرحله ملی از زمستان سال ۱۴۰۱ آغاز شد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه آزمونها و مسابقات بخشهای غیرآوایی در تیر امسال برگزار شد، اضافه کرد: پس از پایان داوری بخشهای غیرآوایی، افراد برتر همه رشتههای ۳۰ گانه انتخاب شدند. همزمان با این امر برنامهریزی و تمهیدات و اقدامات لازم برای برگزاری بخش آوایی در ۱۰ رشته به صورت حضوری و با شرکت همه منتخبان دانشگاههای سراسر کشور صورت گرفت.
وی افزود: در همه بخشها مجموعاً ۹۸ داور حضور داشتند.
غیاثی ندوشن اضافه کرد: مرحله ملی سی و هفتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان با حضور ۳۵۰ نفر در بخش آوایی، ۱۶۷ نفر در بخش معارفی، ۶۶ نفر در بخش پژوهشی، ۶۸ نفر در بخش فناوری و نوآوری، ۲۵۶ در بخشهای ادبی و هنری و ۸۶ نفر در بخشهای نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه و ۶۳۰ نفر در بخش آوایی برگزار شد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان گفت: در روزهای گذشته رقابتها در بخش آوایی در رشتههای قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ کل، حفظ ۲۰ جزء، حفظ ۱۰ جزء، حفظ پنج جزء، تواشیح و همخوانی، اذان و مداحی و دعاخوانی در دو بخش بانوان و آقایان برگزار شد.