شهردار اردبیل گفت: ۷۰ هزار میلیارد ریال طرح مشارکتی در اردبیل در دست اجرا است که بخشی از آنها در مرحله تعیین تکلیف است.
وی با بیان اینکه ۲۲ هکتار زمین برای طرح جامع پسماند آماده شده است، گفت: برای اجرای طرح جامع پسماند شهر اردبیل با همکاری قرارگاه خاتمالانبیا ۲۲ هکتار زمین از سوی اداره کل منابع طبیعی استان تامین شده و شهرداری اردبیل نیز برای اجرای این طرح سه هزار میلیارد ریال تفاهم نامه با قرار گاه خاتم منعقد کرده است.
شهردار اردبیل به احیای طرح مشارکتی دکوسنتر بعد از هفت سال بلاتکلیفی اشاره کرد و افزود: این طرح با شرکت سرمایهگذاری مسکن شمالغرب پس از هفت سال با تغییر کاربری جدید خود از بازار مبل به پروژه تجاری - مسکونی به دلیل صرفه اقتصادی و سودآوری برای شهرداری اردبیل با بررسی مجدد مسائل فنی در جلسه رسمی شورای اسلامی شهر به تصویب رسید.
صفری افزود: با توجه به اینکه در شهرک صنعتی شماره یک اردبیل بازار مبل و تولید این محصول در حال فعالیت است، مقرر شد تا این طرح به صورت تجاری و مسکونی در قالب ۲ برج ۱۸ طبقه در ورودی شهر اردبیل از سمت خلخال اجرایی شود.
وی از انتقال بازار آهن فروشان به خارج از شهر خبر داد و گفت: بازار آهن فروشان تا ۲ ماه آینده به مکان جدیدی در سهراهی کورائیم در زمینی به مساحت ۳۸ هکتار انتقال خواهد یافت.
شهردار اردبیل با بیان اینکه احداث پل بسیج اردبیل نیازمند هفت هزار میلیارد ریال اعتبار است، افزود: عملیات اجرایی پل بسیج در هفت مسیر آغاز شده و به پیشرفت فیزیکی ۲۵ درصدی رسیده است.
صفری با بیان اینکه پل بسیج بزرگترین طرح شهرداری اردبیل به لحاظ حجم و وسعت است، اظهار کرد: پل بسیج در محل پل هوایی اردبیل با هدف تکمیل کمربندی اجرا شده و با افتتاح آن کمربندی اصلی به خیابانهای اطراف شورابیل وصل خواهد شد.
وی ادامه داد: پیشبینی میشود این پل در سال ۱۴۰۳ افتتاح و به روی خودروها گشوده شود.
شهردار اردبیل از راهاندازی مسیر گردشگری بالیخلو تا زرناس خبر داد و گفت: اجرای این طرح بهطول هفت کیلومتر از ابتدای رودخانه بالیخلو تا زرناس با اعتباری بالغ بر هفت هزار میلیارد ریال در دستور کار قرار گرفته است.
صفری در زمینه ساماندهی و بهسازی هشت کیلومتر از شاخه اصلی رودخانه نوران چایی حدفاصل آرامستان بهشت زهرا تا شیخکلخوران نیز اظهار کرد: این طرح از سالهای گذشته راکد بود و امسال تلاش شد با فعالسازی آن گامی برای توسعه شهر در محلات ۱۳ گانه بهویژه مناطق محروم شهر اردبیل برداشته شود.
وی گفت: ساماندهی این رودخانه اقدامی جهت جلوگیری از ورود فاضلاب شهری و از بین رفتن بوی نامطبوعی است که با اتخاذ تمهیدات لازم تلاش میشود، عملیات اجرایی این طرح تا پایان سال آینده به اتمام برسد.
صفری با بیان اینکه کارخانه تولید پازل شهرداری اردبیل پس از ۶ سال تعطیلی دوباره به چرخه تولید بازگشته است، افزود: امسال با شروع فعالیت این کارخانه ۱۰ هزار مترمربع پازل تولید و بیش از ۱۰ میلیارد ریال در هزینههای شهرداری در خرید پازل صرفهجویی شده است.
وی با بیان اینکه در این کارخانه، موانع بتنی موسوم به نیوجرسی نیز تولید میشود، بیان کرد: با آغاز بهکار این کارخانه مشکلی جهت تهیه پازل مورد نیاز شهرداری وجود ندارد.