رئیس کنگره معلمان انقلاب اسلامی از گردهمایی معلمان منتخب سراسر کشور در ۲۱، ۲۲ و ۲۳ مرداد در تهران خبر داد و گفت: باید با یک عزم ملی، از اهداف و برنامههای آموزش و پرورش دفاع و کاستیها را نیز برطرف کرد.
وی افزود: همه نهادها، ارگانها و خانوادهها به ویژه معلمان، مدیران و برنامه ریزان کشور باید نقش خود را در ایجاد تحول در آموزش و پرورش ایفا کنند. در همین راستا معلمان منتخب کشور در قالب کنگره معلمان انقلاب اسلامی، در ۲۱، ۲۲ و ۲۳ مرداد ماه جاری در تهران گردهم میآیند و با برگزاری جلسات کارشناسی در قالب کارگروهای تخصصی ۱۳گانه که با حضور معاونان وزیر آموزش و پرورش تشکیل میگردد، به نمایندگی از معلمان کشور دیدگاهها و راهکارهای مناسب را برای تحقق این هدف به اشتراک میگذارند.
امیری گفت: در این کنگره از مسئولین قوا، وزرا و نمایندگان مجلس شورای اسلامی دعوت به عمل آمده تا در کنار معلمان و با همفکری و همدلی به یک تقسیم کار ملی برای کمک به ارتقاء جایگاه آموزش و پرورش و تحول اساسی در تعلیم و تربیت دست یابیم.
رئیس کنگره معلمان انقلاب اسلامی افزود: یکی از نقشههای شوم دشمنان خارجی و فریب خوردگان داخلی ایجاد بینظمی و بیثباتی در مدارس کشور بوده و هست. از این رو معلمان انقلابی و دلسوز با حضور آگاهانه و خیرخواهانه خود این نقشهها را خنثی و با رویکردی انقلابی از دستاوردهای انقلاب اسلامی در نظام تعلیم و تربیت صیانت میکنیم.
امیری گفت: البته معلمان انقلابی ضمن دفاع و صیانت از دستاوردهای نظام اسلامی در حوزه تعلیم و تربیت حتماً نقایص و کاستیها را در این کنگره مطرح خواهند نمود و از مسئولان میخواهند تا با تدبیری که میاندیشند با یک برنامهریزی مدون و منطقی به رفع آن همت بگمارند. همه باید تلاش کنند جایگاه آموزش و پرورش و معلمان ارتقا یابد؛ بنابراین باید با یک عزم ملی، از اهداف و برنامههای آموزش و پرورش دفاع کرد و کاستیها را نیز برطرف نمود.
رئیس کنگره معلمان انقلاب اسلامی گفت: کمیسیونهای ۱۳گانه کنگره فرصت مناسبی برای تجمیع دیدگاهها و راهکارهای معلمان منتخب کشور در حوزههای مختلف میباشد که البته نتایج این جلسات به شکل مدون به سران قوا و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به ویژه وزیر و معاونان وزیر آموزش و پرورش تقدیم خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد، این کنگره فصل نوینی در تحول آفرینی برای نیل به اهداف تعلیم وتربیت اسلامی رقم خواهد زد.
جایگاه و نقش تحولی مدرسه، هدایت تحصیلی و آینده شغلی، تربیت معلم تراز گام دوم انقلاب (دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه شهید رجائی)، نقشه راه تحول بنیادین آموزش و پرورش، کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی مدارس دولتی، ابعاد جنگ ترکیبی و راهبردهای مقابله، عدالت تربیتی و حمایت از مدارس مناطق کم برخوردار، تربیت و شبکهسازی نیروهای امین و انقلابی، نهضت سواد آموزی در گام دوم انقلاب، نقش آفرینی معلمان در جهاد تبیین، معلمان جهان اسلام، مشارکتهای مردمی و مدارس و مراکز غیردولتی و تشکلهای انقلابی فرهنگیان، عناوین ۱۳ گانه کمیسیونهای این دوره از کنگره معلمان انقلاب اسلامی است.