رئیس دانشگاه تهران با اشاره به اینکه فضای مجازی باوجود فرصتهای خوبی که دارد، ولی عمدتاً تهدیدکننده است، گفت: اگر دانشجویی مطالعه داشته باشد، به راحتی تسلیم فضاسازیهای رسانهای و مجازی نمیشود، ضمن اینکه خودش نیز میتواند پاسخگو باشد.
وی افزود: فضای مجازی باوجود فرصتهای خوبی که برای ما دارد، ولی عمدتاً تهدیدکننده است؛ چون با یک سری چالشها و پرسشهایی سعی میکنند ذهن دانشجویان را نسبت به مبناهای اعتقادیشان دچار تردید کنند. این در حالی است که اگر دانشجویی مطالعه داشته باشد، به راحتی تسلیم فضاسازیهای رسانهای و مجازی نمیشود، ضمن اینکه خودش نیز میتواند پاسخگو باشد.
رئیس دانشگاه تهران، دوره طرح ولایت که در تابستان و در ۴۰ روز برگزار میشود را یک شروع بسیار خوب برای دانشجویان شرکتکننده دانست و افزود: این دوره طرح ولایت، دوره بسیار موفقی بوده است. امیدواریم این طرح که با عنایات مقام معظم رهبری آغاز شده و استمرار پیدا کرده است، با قدرت و قوت بیشتری تداوم پیدا کند.
مقیمی، عنایات مقام معظم رهبری را مهمترین سرمایه طرح ولایت برشمرد و گفت: با همفکری طراحان این دوره بتوانیم آن را در قالبهای مختلف از جمله کلاسهای درس، گفتمانهای دوطرفه و آموزشهای مجازی توسعه دهیم و دانشجویان ما با این مباحث زندگی کنند.
چهاردهمین دوره طرح ولایت ویژه دانشجویان دانشگاه تهران با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) و بخشهای مختلف دانشگاه با حضور ۲۰۰ دانشجوی دختر و پسر دانشگاه تهران در جوار حرم حضرت علی بن موسی الرضا علیهالسلام در حال برگزاری است.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدمهدی کرمی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران نیز با قدردانی از همکاری دانشگاه علوم اسلامی رضوی که امکانات اسکان و فضاهای آموزشی را در اختیار دانشجویان دانشگاه تهران قرار داده است، گفت: طرح ولایت یک برنامه کاملاً مبنایی است که طی آن، معارف اسلامی در طول ۴۰ روز به دانشجویان شرکتکننده در طرح و با مطالعه شش کتاب ارائه میشود.