حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای از کارخانه روغن نباتی شیراز بازدید کرد.
کارخانه روغن نباتی شیراز به عنوان یکی از قدیمیترین واحدهای تولیدی کشور، در جریان واگذاریهای غیراصولی و خارج از ضابطه، به دلیل سوء مدیریت، با مشکلات اقتصادی و بدهی مواجه شد.
با ورود دستگاه قضایی، اقدامات ناظر بر جلوگیری از ورشکستگی، رکود، تعطیلی و ارتقاء تولید و اشتغال در این کارخانه، در دستور کار قرار گرفت.
مهمترین وجه ورود دستگاه قضایی به رفع مسائل و مشکلات کارخانه روغننباتی شیراز، تمهید مقدمات حقوقی و قضایی جهت انتقال کارخانه مزبور به خارج از شهر و در منطقه ویژه اقتصادی، جهت صیانت از حقوق عامه و رفع مشکلات زیستمحیطی است.
در جریان بازدید رئیس دستگاه قضا از کارخانه روغن نباتی شیراز، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای با مالکان و سرمایهگذاران جدید این بنگاه تولیدی به گفتگو پرداخت و در جریان جزئیات مسائل و مشکلات آنها به خصوص در بخش های ناظر بر مسائل بانکی و همچنین انتقال و جابجایی کارخانه به خارج از شهر قرار گرفت.
رئیس دستگاه قضا در این بازدید بیان داشت: حل و فصل کامل مشکلات کارخانه روغن نباتی شیراز، نیازمند همراهی و کمک همه بخشهای ذیربط است و در این مسیر، دستگاه قضایی همانگونه که تاکنون مساعدتهای لازم را داشته است، همچنان سعی خواهد کرد بر اساس قوانین و مقررات، رفع مشکلات مربوط به حوزه بانکی و همچنین انتقال کارخانه به خارج از شهر جهت کاهش مشکلات زیستمحیطی را در دستور کار قرار دهد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای همچنین ضمن تشکر و قدردانی از زحمات و تلاشهای مالکان جدید کارخانه روغن نباتی شیراز، بیان داشت: احیای روند تولید در کارخانه روغن نباتی شیراز، بیش از همه مرهون تلاشها و زحمات کارگران این کارخانه است.
رئیس دستگاه قضا همچنین در این بازدید، درباره روند جابجایی مرحله به مرحله و فاز به فاز کارخانه روغن نباتی شیراز، مسئولان مربوطه را مورد سوال قرار داد و توصیههای مقتضی را ارائه کرد.
مالکان جدید کارخانه روغن نباتی شیراز نیز که ظرف مدت شش ماه، مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان از ۶۰۰ میلیارد تومان بدهی انباشته کارخانه را پرداخت کردهاند و خط تولید آن را با ۱۵۰ نفر راه انداختهاند، ضمن قدردانی از کمکهای دستگاه قضایی در جهت احیاء تولید در این کارخانه، خواستار حل مشکلات بانکی کارخانه جهت افزایش روند تولید شدند.
در جریان بازدید امروز رئیس قوه قضائیه از کارخانه روغننباتی شیراز، مالکان این بنگاه تولیدی به ذکر مشکلات و مسائل «کارخانه صنایع بستهبندی شیراز» که ذیل مجموعه آنها فعالیت دارد نیز پرداختند؛ «بدهی به بانک و سازمان تعاونی روستایی» و همچنین «تملک بخشی از ملک، ماشینآلات و ادوات خط تولید توسط بانک»، از جمله مشکلات و مسائل کارخانه صنایع بستهبندی شیراز است؛ خط تولید این کارخانه که در گذشته بیش از ۳۰۰ نفر کارگر در آن مشغول بودند، امروز با ۱۲ نفر فعال است؛ رئیس قوه قضائیه پس از استماع مشکلات مربوط به کارخانه صنایع بستهبندی شیراز بیان داشت که دستگاه قضا بر اساس قوانین و مقررات، تلاش میکند به مشکلات کارخانه مزبور رسیدگی کند.