شهردار رامسر گفت : بازآفرینی ونوسازی حدود ۲۵۰ هکتار بافت فرسوده این شهر با منطقه بندی آن در چهار محله به صورت اجرای آزمایشی آغاز می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، علی امینی شاد افزود: با رشد روزافزون شهرنشینی، معضلات شهری بیش از هر زمانی، دامنگیر شهرهای ایران شده و این مشکلات، تأثیرات بسزایی را بر تمام جنبههای شهرنشینی گذاشته است؛ بهگونهای که روابط منطقی زندگی شهرنشینی را تحت تأثیر قرار داده و علاوه بر کاهش کیفیت زندگی، زمینه ناپایداری در آنها را فراهم کرده است.
وی افزود: گسترش وبسط بیرویه و بدون برنامه شهرها در چند دهه گذشته، باعث شکلگیری بافتهای جدید شهری در مجاورت شهرها و جابهجایی ساکنان و کاربریهای شهری به نواحی جدید شده است؛ در نتیجه این جابهجاییها، به تدریج بافتهای قدیمی شهرها کارکرد و حیات اجتماعی- اقتصادی خود را از دست دادهاند؛ بهگونهای که به سمت رکود و فرسودگی گرایش پیدا کردهاند.
شهردار رامسر تصریح کرد: اجرای طرحها و طرحهای بازآفرینی شهری، به همکاری دستگاهها به ویژه شرکتهای خدماترسانی در جابهجایی تأسیسات شهری و مشارکت جدی و مستمر شهروندان و شورای اسلامی شهر در آزادسازی املاک واقع در مسیر اجرای پروژههای تعریف شده در بافت فرسوده شهر نیازمند است.
وی افزود: بازآفرینی سیاست توسعه از درون است و معتقدیم اگر قرار است تولید مسکن داشته باشیم، باز سازی نقاط فرسوده می تواند هدف سرمایه و سرمایه گذاران، با توجه به وجود زیر ساخت و ارائه تسهیلات، قرار گیرد
وی تاکید کرد: از دفاتر تسهیلگری برای ارتباط نزدیکتر با ساکنین برای اجرای سیاستها و کمک به مردم بهره خواهیم برد.
شهردار رامسر افزود: با توجه به اجرای شبکه جمعآوری، هدایت و دفع آبهای سطحی، آسفالت معابر بافت فرسوده و ناکارآمد شهری و معابر بافت جدید نیز از اولویتهای شهرداری و شورای اسلامی شهر در سال جاری است.