معاونت عمرانی استاندار مازندران:ساماندهی ظرفیت گردشگری هزار و ۳۶۱ امامزاده و بقاع متبرکه به ویژه در روستاهای استان در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران در سفر به شهرستان قائمشهر در زیارت و بازدید از بنا و محوطع امامزاده سید ابوصالح (ص) به همراه مدیران دستگاههای اجرایی گفت: مازندران از ۲ هزار و ۵۰۰ آثار میراثی و تاریخی برخوردار است،
احمد توکلی افزود: ۷۷۰ آثار تاریخی مازندران تاکنون ثبت ملی شده است و برای ۹۰ اثر تاریخی دیگر برای ثبت ملی تشکیل پرونده شده است.
او از فعال بودن ۳۵۰ مجموعه بومگردی در مازندران خبر داد و گفت: مجوز ۸۲ مجموعه جدید صادر شده که در قیاس با پارسال ۲ برابر شده است و ۷۰ پرونده نیز در مرحله صدور مجوز قرار دارد.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران با اشاره به اینکه از بین ۴۴ روستای نامزد برای ثبت جهانی روستای هدف گردشگری، ۸ روستای کشور انتخاب شدند، یادآورشد: روستای کندلوس کجور نیز به جمع ۸ نامزد ملی معرفی شده برای ثبت جهانی قرار گرفته است و فرایند آن در حال اجرا است.
توکلی از تخصیص یک میلیارد تومان به امامزاده سید ابوصالح (ع) روستای سید ابوصالح برای مرمت و حیات سازی امامزاده خبر داد و افزود: بستر لازم برای واگذاری منطقه نمونه گردشگری امامزاده سید ابوصالح (ع) این روستا به بخش خصوصی فراهم شده است.
او از به کارگیری ظرفیت گردشگری اماکن مذهبی مازندران برای توسعه این صنعت در استان خبر داد و گفت: مازندران از ظرفیت بالایی گردشگری برخوردار است و از توانمندی گردشگری مذهبی هزار و ۳۶۱ امامزاده و بقاع متبرکه استفاده خواهد شد.
سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه برخی از روستاهای قائمشهر همانند روستای واسکس، دیوکلا و سیدابوصالح از ظرفیت گردشگری بالایی برخوردار هستند و ترویج راه اندازی بومگردی در این روستاها در دستور کار قرار دارد، گفت: منطقه نمونه گردشگری حاشیه رودخانه تالار و پارک جنگلی تالار نیز ساماندهی و برای استفاده گردشگران و مسافران بهره برداری خواهد شد.
توکلی افزود: شهرستان قائمشهر صد اثر تاریخی و فرهنگی دارد که حدود ۵۰ اثر این شهرستان ثبت ملی است.