کفاشيان در دادسراي کارکنان دولت حاضر شد
رئيس فدراسيون فوتبال که از سوي دادسراي کارکنان دولت احضار شده است، امروز "دوشنبه " به اين دادسرا مراجعه کرد تا در مورد شکايت سازمان بازرسي پاسخگوي ابهامات باشد.
سازمان بازرسي کل کشور اعلام کرده که کفاشيان به دليل بازنشسته بودن نميتواند به عنوان رئيس فدراسيون فوتبال به فعاليتش ادامه دهد و بر همين اساس از وي به دادسراي کارکنان دولت شکايت کرد.
امروز کفاشيان به همراه فرشاد سپهر مسئول حقوقي فدراسيون در دادسرا حاضر شد تا در اين باره توضيحات خود را ارائه کند.
وزير ورزش نيز اخيرا اعلام کرده هر چه سازمان بازرسي بگويد ما تمکين ميکنيم.
اين اتفاقات در حالي رخ ميدهد که فدارسيون بينالمللي فوتبال(فيفا) صراحتا اعلام کرده به جز خود و فدراسيونهاي عضو، دخالت هر تشکيلات ديگري، دخالت شخص ثالث تلقي ميشود و عکس العمل فيفا را در پي دارد.
اين عکسالعمل ميتواند تعليق فوتبال ايران باشد چرا که فيفا نميپذيرد که يک نهاد غير ورزشي در امور فوتبال ورود و دخالت کند.
روز گذشته نيز سايت وزارت ورزش از احتمال برگزاري مجدد انتخابات فدراسيون فوتبال خبر داده بود. در روزهاي اخير هم خبرهايي مبني بر فشار به کفاشيان براي استعفا منتشر شده است.
کفاشيان : کسي به من نگفت استعفا بدهم
رئيس فدراسيون فوتبال پس از حضور در دادسراي کارکنان دولت گفت: درباره انتخابات اخير فدراسيون با من صحبتي نشد و کسي نگفته است استعفا بدهم.
کفاشيان پس از پايان جلسه اش در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزي خبر ، افزود: برخلاف گمانه زني هاي چند روز قبل که گفته مي شد قرار است براي ارائه توضيحات درخصوص انتخابات فدراسيون فوتبال در دادسرا حضور پيدا کنم امروز در اين زمينه صحبتي نشد و درباره يکي از پرونده هاي حقوقي فدراسيون فوتبال صحبت کرديم.
او با بيان اينکه تاکنون کسي از او نخواسته است که از رياست فدراسيون فوتبال استعفا دهد ادامه داد: اگر قرار باشد درخصوص حضورم در فدراسيون فوتبال توضيحاتي بدهم بايد به سازمان بازرسي مراجعه کنم که هنوز در اين خصوص هم ابلاغي به من ارائه نشده است.