تعهد اشتغال استان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲، ۷۴ هزار و ۱۲۰ نفر اشتغال است که از ابتدای امسال تا کنون ۳۰ درصد آن تحقق یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی امروز گفت: دستگاه های اجرایی استان از ابتدای امسال تا کنون موفق
محمدامین بابایی که در هفتمین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ در محل استانداری خراسان رضوی در مشهد سخن می گفت، افزود: تعهد اشتغال استان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲، ۷۴ هزار و ۱۲۰ نفر اشتغال است که از ابتدای امسال تا کنون ۳۰ درصد آن معادل ۲۲ هزار و ۵۶۳ اشتغال در حوزه خدمات، صنعت و معدن و کشاورزی در سامانه رصد اشتغال به ثبت رسیده است.
وی ادامه داد: در حوزه خدمات برای ۱۳ هزار و ۵۴۳ نفر اشتغال محقق شده است که ۸۹ درصد طرح های ایجادی در این حوزه مربوط به مناطق شهری و ۱۱ درصد آن مربوط به مناطق روستایی است.
مدیر کل تعاون خراسان رضوی گفت: در حوزه صنعت و معدن برای پنج هزار و ۶۹۱ نفر اشتغال ایجاد شده است که ۱۰۰ درصد طرح های ایجادی در این حوزه مربوط به مناطق شهری است.
بابایی افزود: در حوزه کشاورزی برای ۳۲۹۶ نفر اشتغال ایجاد شده است که ۷۶ درصد طرح های ایجادی در این حوزه مربوط به مناطق روستایی و ۲۴ درصد مربوط به مناطق شهری است.
وی ادامه داد: در مجموع از این تعداد اشتغال ایجاد شده ۳۵ درصد معادل ۷۹۰۳ نفر زن و ۶۵ درصد معادل ۱۴ هزار و ۶۶۰ نفر مرد هستند.
استاندار خراسان رضوی نیز در این جلسه خطاب به مدیر کل و معاونان اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی و مسولان قرارگاه عملیاتی اشتغال با بیان این که طرح و برنامه اشتغال روستایی باید با نگاه و رویکرد پایین به بالا صورت گیرد گفت: برنامه نهضت اشتغال را باید از روستاها آغاز و طرح های اشتغالی هر روستا را شناسایی کرد.
یعقوبعلی نظری افزود: در اجرای نهضت اشتغال، رویکرد شناسایی طرح های اشتغال روستایی باید از پایین به بالا باشد و از هر روستا یک برنامه اشتغال باید ارایه شود و شناسایی طرح های اشتغال روستایی توسط دهیاران صورت گیرد.
وی ادامه داد: همچنین طرح های اشتغال روستایی باید مبتنی بر ظرفیت و مسایل روستاها باشد و از همان ظرفیت روستا برای اشتغال روستایی استفاده شود.
استاندار خراسان رضوی اظهار داشت: ما به ازای هر روستا باید یک برنامه اشتغال خاص آن روستا را داشته باشیم.
گزارش رصد اشتغال و اشتغال روستایی دستور کار هفتمین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ بود.