رئیس دانشگاه عراق و معاون استاندار واسط عراق، در بازدید از پژوهشگاه مواد و انرژی با رئیس و معاونان و مدیران این پژوهشگاه در راستای ایجاد و گسترش همکاریهای علمی بین المللی گفتگو کردند.
آقای امیدوار در این بازدید با اشاره به توانمندیها و فعالیتهای پژوهشگاه مواد و انرژی و بررسی زمینههای همکاریهای مشترک مابین دو مجموعه، ایجاد یک مرکز تحقیقاتی مشترک در زمینههای باتری، سلول خورشیدی، بیومواد، سرامیک، آب، محیط زیست و پوششها را پیشنهاد داد که مورد استقبال طرفین واقع شد و قرار شد درخصوص محل این مرکز تصمیم گیری شود.
رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی اعلام کرد: در راستای این همکاری مشترک، دانشگاه واسط میتواند از دانش فناوری، آزمایشگاهها و حوزه تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه استفاده کند.
وی همچنین به تولید محصول مورد نیاز در بازار عراق با استفاده از دانش فناوری و محققین این پژوهشگاه اشاره کرد.
دکتر الحسنی رئیس دانشگاه واسط عراق نیز ضمن قدردانی از برگزاری این بازدید، افزود: جمهوری اسلامی ایران در زمینه علمی گامهای زیادی برداشته است که باعث افتخار است. وی افزود: ما امیدواریم بتوانیم در حوزههای مختلف به ویژه در حوزه علمی، همکاریهای مشترک داشته باشیم.
دکتر الحسنی انرژیهای جدید و نوین را از ضروریات جامعه امروز دانست و از کشف معدن لیتیم در ایران ابراز خوشحالی نمود. رئیس دانشگاه واسط عراق ضمن دعوت از مسئولین و پژوهشگران پژوهشگاه برای بازدید از نمایشگاههای علمی بین المللی عراق، خواستار انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک و گسترش این همکاریها شد. در این جلسه تفاهم نامه همکاریهای مشترک منعقد و به امضا رسید.
در پایان بازدیدکنندگان در بازدید از آزمایشگاهها و بخشهای مختلف پژوهشگاه مواد و انرژی از نزدیک با فعالیتهای محققان این پژوهشگاه آشنا شدند