تفاهم نامههای دانشگاه علوم پزشکی مشهد با عراق در حوزه تقویت روابط آموزشی به امضا رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بخشی از این تفاهم نامهها با عراق در
دکتر شاپور بدیعی افزود: تلاش برای تقویت نظام سلامت کشورهای همسایه از طریق روابط آموزشی از اولویتهای حوزه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه آموزش پزشکی است از این رو استفاده از ظرفیت استادان ایرانی خارج از کشور در حال شکل گیری است.
تقویت روابط آموزشی با کشورهای همسایه در دستور کار
وی گفت: با مشارکت کشورهای همسایه، میتوان سیستم نظام سلامت منطقه را تقویت کرد، زیرا بیماری کرونا نشان داد که سلامت کشورهای مختلف با یکدیگر ارتباط دارد و سلامت فرد فرد آنها از اهمیت بالایی برخوردار است.
معاون امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تجربیات موفق این دانشگاه در جذب دانشجویان بین الملل افزود: حوزه بین الملل در واقع نقش تسهیل کننده امور را دارد تا خدماتی را که دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سایه نظام جمهوری اسلامی به دست آورده است به کشورهای همسایه معرفی و با تقویت همکاریهای بین المللی، نظام سلامت منطقه تقویت شود.
حدود ۴۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشغول تحصیل هستند
دکتر بدیعی با تاکید بر تسهیل روند جذب دانشجویان خارجی گفت: مجاورت با کشورهایی مانند تاجیکستان و افغانستان که زبان مشترک با ما دارند، در جذب دانشجو اهمیت بالایی دارد زیرا آنها میتوانند سفیران سلامت ما به کشورهای دیگر باشند.
وی گفت: هم اکنون حدود ۴۰۰ دانشجوی خارجی در مقطع عمومی و تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تحصیل میکنند.
معاون امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: همجواری با کشورهایی که نیازمند آموزش هستند نیز در دستور کار قرار گرفته است از این رو دانشکدههای پرستاری و مامایی و داروسازی برنامههایی در حوزه بین الملل با کشور عراق دارند.
دکتر بدیعی گفت: همچنین با هدف برقراری ارتباط با مرکز جامعه المصطفی العالمیه جلسات تربیت سفیران آموزشی به کشورهای دیگر و ایجاد زمینه جذب دانشجویان خارجی فراهم شده است.
وی گفت: با هدف تقویت بحث بین المللی سازی اواخر مرداد کارگروهی با حضور دانشگاهها و دانشکدهای قطب ۹ کشوری با میزبانی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار میشود.