سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم گفت: برای افزایش خدمات سلامت در مناطق کمبرخوردار، وزارت بهداشت باید تا پایان این برنامه، شرایطی را فراهم کند تا به ازای هر پزشک عمومی، حداقل یک دستیار تخصصی و متخصص بالینی خدمات دهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن زنگنه افزود: دولت مکلف شد تا برای آسان شدن دسترسی به اطلاعات بیماران، همه سامانههای مراکز ارائه دهنده خدمات و کالای سلامت مانند سامانههای بیمارستانی، نسخه نویسی و نسخه پیچی سرپایی و سامانههای خودمراقبتی به هم متصل شوند.
او ادامه داد: همه شرکتهای وارد کننده و تولید کننده خودرو مکلف شدند تا یک درصد از قیمت فروش خود را برای خرید آمبولانس، تجهیز مراکز اورژانس و هلال احمر اختصاص بدهند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم گفت: همه ارائه کنندگان خدمات سلامت دارای مجوز هم باید دادههایشان را به سامانه پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان بفرستند. در مصوبهای دیگر، شرکتها و صندوقهای بیمه پایه و تکمیلی درمانِ دولتی و غیردولتی، موظف شدند مراحل استحقاق سنجی را از پایگاههای برخط بیمه شدگان درمان کشور انجام دهند.
آقای زنگنه گفت: کمیسیون تلفیق مجلس همچنین وزارت بهداشت را موظف کرد تا پایان اولین سال اجرای برنامه ۵ ساله هفتم، پایگاه مدیریت یکپارچه قواعد خدمات سلامت را راه اندازی کند.
او گفت: راهاندازی کمیسیون تنظیم مقررات و تعرفههای جزء فناوری اطلاعات و همچنین راهاندازی امضای الکترونیک از مصوبات دیگر کمیسیون تلفیق بود. همه ارائه دهندگان خدمات سلامتِ دولتی، عمومی غیردولتی، خیریه و خصوصی هم با درخواست یا نیاز سازمان بیمه گرِ پایه، باید با بیمههای درمانی پایه قرارداد ببندند و اسناد را الکترونیکی ارسال کنند.
مصوبات کمیسیون تلفیق برنامه هفتم باید پس از تصویب در صحن علنی مجلس، در شورای نگهبان هم به تأیید برسند تا به قانون تبدیل شوند.
وزارت بهداشت حق ما رو بده ما با سر میریم منطقه محروم
دیگه مجبور نیست با سهمیه مناطق محروم یه عده رو برده خودش کنه و ازشون کار ارزان بکشه.بیچاره مردم