رئیس قرارگاه اربعین حسینی با اشاره به اینکه بیشترین تردد زائران، ۱۰ روز مانده به اربعین خواهد بود بر ضرورت تعامل و همافزایی برای خدمترسانی مضاعف به زائران اربعین حسینی و تسهیل در تردد زوار در مرزها تاکید کرد.
وی افزود: تقریبا امورات ستادی کمیتهها انجام و طرح تأمین امنیت کنگره عظیم اربعین حسینی(ع) با توجه به پیشگیری از ایجاد ناامنی در مسیر و رعایت شاخصهایی نظیر پیشگیری از سرقت، مقابله با قاچاق موادمخدر، کالا و ارز تهیه و تدوین شده است.
رئیس قرارگاه اربعین حسینی(ع) فراجا افزود: با تعامل، هم افزایی و بهرهمندی از تمامی ظرفیت و توان سازمانها و دستگاههای لشکری و کشوری امیدواریم بتوانیم خدمات مناسبی به زائران اربعین ارائه دهیم.
شرفی گفت: همچنین تسهیل تردد زائران، متوازن سازی گیتها در دو سوی پایانه ها انجام شده و تمام تلاش بر این است که زائران در پایانههای مرزی توقف نداشته باشند که یکی از مهمترین زیرساختها در این خصوص شبانهروزی شدن تردد مرزی در پایانههای تمرچین و خسروی است.
وی ضمن تشکر و قدردانی از تلاش و زحمات شبانهروزی تمامی افراد دخیل در برگزاری راهپیمایی اربعین حسینی (ع) گفت: به طور حتم و بر اساس تجربیات سالهای گذشته بیشترین تردد زائران، ۱۰ روز مانده به اربعین خواهد بود، با پیشبینی و آگاهی نسبت به این موضوع کمیتهها برنامهریزی های لازم را انجام دهند تا ان شاءالله دچار مشکل نشویم.
شرفی با تأکید بر خوشایندسازی محیط پایانهها که تأثیر بسزایی در ذهن و روان زائران دارد، گفت: تمام تمرکز و برنامههای سیستمهای نظامی، انتظامی، امنیتی و حاکمیتی روی این مسئله معطوف شده که نهایت تکریم با زائران صورت گیرد.
رئیس قرارگاه اربعین حسینی(ع) فراجا با تأکید بر رعایت استانداردها و جلوگیری از آسیبها گفت: با توجه به گرمای هوا باید زیرساختهای مربوطه را مدنظر و فراهم کنیم تا زائران در این رابطه نیز دچار مشکل نشوند.
بر اساس اعلام مرکز اطلاعرسانی فراجا، نمایندگان کمیتههای سیاسی و کنسولی، اطلاعات، حمل و نقل و سوخت، زیرساخت، فناوری، مشارکتهای مردمی، نظارت و بازرسی، ثبت نام و اعزام و اطلاع رسانی نیز در این جلسه در خصوص تدوین و اجرای طرح ها گزارشاتی ارائه کردند.