ظرفیت تولید گوشت مرغ در زاهدان به بیش از ۱۱ هزار تن افزایش می یابد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، مدیر جهاد کشاورزی زاهدان گفت : از ابتدای امسال تا کنون در ۲۲ واحدصنعتی پرورش مرغ گوشتی ۶۵۴ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است که پیش بینی شده است حدود ۹۱۵ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شود
مهدی شهرکی افزود: با هدف دستیابی استان به خود اتکایی در تولید گوشت مرغ با سرمایه گذاری بخش خصوصی تعداد ۲۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با ظرفیت یک میلیون و ۱۲۰ هزار قطعه و تولید سالیانه ۶ هزار و ۳۰۰ تن در سطح شهرستان زاهدان در حال احداث است.
وی میانگین پیشرفت فیزیکی واحدهای در دست اجرا را ۴۰ درصد اعلام کرد.
وی افزود: با به بهرهبرداری رسیدن کامل این واحد ها ظرفیت تولید گوشت مرغ در شهرستان زاهدان به ۱۱ هزار و ۳۵۰ تن ارتقاء خواهد یافت.
وی تاکید کرد: شهرستان زاهدان دارای ۳۲ واحد مرغداری است که توان تولید سالیانه ، پنج هزار و ۹۰ تن گوشت مرغ را دارا هستند.