معاون استاندار هرمزگان گفت: با صدور حدود ۸ هزار مجوز صیادی جدید، صیادانی که حدود ۲۵ سال برای دریافت مجوز صیادی بلاتکلیف بودند، ساماندهی شدند.
عادل شهرزاد گفت: استفاده از عنوان غیرمجاز برای این صیادان سنتی که سالیان درازی در کنار دریا زندگی میکنند و شغل اجدادی آنها صیادی بوده است، درست نیست بلکه باید از این منابع به شکل مدیریت شده استفاده کنند.
بیشتر بخوانید: ثبت شناورهای صیادان با هماهنگی تعاونیهای صیادی در هرمزگان
وی با اشاره به مزیت صدور مجوز برای صیادان گفت: این صیادان که قبل از این هیچ بیمهای نداشتند طبق موافقت نامه بیمه روستاییان و عشایر، بیمه شدند و حتی میتوانند تسهیلات برای تجهیزات شناورها بگیرند و در حوزه سوخت نیز به آنها کمک خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان با اشاره به اینکه هزینه بیمه صیادان بسته به تعداد افراد خانوار متفاوت است، افزود: هزینه بیمه صیادان ماهانه بین۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان است که در سال حدود ۸۰۰ هزار تومان میشود.
شهرزاد گفت: در قالب این طرح، قایق و موتور قایقهای صیادی از لحاظ ایمنی دریایی زیرنظر اداره ایمنی بنادر و دریانوردی هرمزگان استانداردسازی میشود و به آنهایی که از استاندارد لازم برخوردار باشند، اجازه صیادی داده میشود.
وی گفت: باید با تربیت یگان دریایی بر مجوز صادر شده برای این صیادان سنتی نظارت داشته باشیم و امیدواریم بتوانیم تا یک ماه آینده مباحث اداره بنادر و بیمه صیادان را به سرانجام برسانیم.