از یک میلیون و ۶۳ هزار درخواست صدور مجوز در درگاه ملی مجوزها، مجموعا رسیدگی به ۱۱۰ هزار و ۱۳۸ درخواست با تاخیر مواجه شده است.
همچنین در این مدت زمان، سازمان انرژی اتمی، سازمان استاندارد و وزارت آموزش و پرورش هیچ تاخیری در صدورمجوزها نداشته اند، اما جامعه مشاوران مالیاتی با ۹۷ درصد تاخیر، سازمان مهندسی ساختمان وکارشناسان رسمی دادگستری با ۱۰۰ درصد بیشترین تاخیر را در بین دستگاههای صادرکننده مجوز داشته اند.
همچنین ۴۳۰ هزار و ۶۶۹ درخواست رد و انصراف داده شده و ۱۵۱ هزار و ۵۴۴ درخواست نیز در صف صدور مجوز هستند. بر اساس این گزارش، یعنی از ابتدای سال جاری تا پایان تیرماه ۱۱۰ هزار و ۱۳۸ درخواست نیز همچنان در دست بررسی است.
گفتنی است، شهرداریها با ۳۲ مجوز و قوه قضاییه با ۲۳ مجوز، با وجود اینکه شرایط صدور مجوزهای برخط را دارا و مصوبه صدور مجوز را نیز دارند، اما هنوز به درگاه ملی صدور مجوزها متصل نبوده و متقاضیان امکان ثبت آنلاین درخواست خود را در این دو دستگاه ندارند.
همچنین، کانون وکلای دادگستری، فدراسیونهای ورزشی و سازمان برنامه و بودجه هنوز شرایط دریافت مجوز را در درگاه ملی مجوزها اعلام نکرده اند.