خودداری برخی از اعضای تیم ملی فوتبال زنان آمریکا از خواندن سرود ملی بازتابهای منفی مختلفی در رسانههای این کشور و جهان داشته است.
در حالی که بازیکنان تیم هلند با بازوان به هم گره زده با افتخار سرود ملی کشورشان را زمزمه کردند، تیم پرستاره آمریکا بار دیگر مایه سرافکندگی شد.
یک هوادار آمریکایی در توئیتی نوشت: هر ۱۱ بازیکن هلندی در حال خواندن سرودشان بودند. متاسفم که ما اینچنین نبودیم.
هوادار دیگر نام سه بازیکنی که از این تیم سرود ملی را خوانده بودند، ذکر کرد و نوشت: از جولی ارتز، آلیسا نایهر و لیندزی هوران تشکر میکنم که برای کشورشان در جام جهانی به میدان میروند.
در توئیت هوادار دیگر آمده است: وقتی نمیخواهید سرود ملی بخوانید برای چه برای تیم ملی به میدان میروید؟ این توهین است.
برنارد کریک کمیسر پلیس سابق نیویورک نوشت: کسی که سرود نمیخواند حق ندارد پیراهن ملی به تن کند. بسیاری از این بازیکنان حتی بلد هم نیستند سرود را از حفظ بخوانند. این سرافکندگی ملی است.
نشریات آمریکایی این حرکت را توهین آمیز توصیف کردند و اولین معترض مگین کلی خبرنگار نیویورک پست بود. وی در این مورد گفت: آنها چهره آمریکا را با رفتار خود تخریب کردند. این بازیکنان باعث شرمندگی خودشان و کشورشان هستند. بسیاری از آنها حتی دست خود را به نشانه احترام در زمان نواختن سرود روی قلبشان نگذاشتند.
اندی سالیوان، سوفیا اسمیت، نائومی گیرما، امیلی فاکس، ترینیتی رادمن و کریستال دان بازیکنان تیم آمریکا بودند که بار نخست در دیدار با ویتنام از خواندن سرود امتناع کرده و دوباره این حرکت را در مصاف با هلند تکرار کردند.
نیکی هیلی از اعضای دولت قبلی آمریکا نوشت: تیم زنان آمریکا باید رویای مردم آمریکا را تحقق بخشد. آنها در آزادترین کشور جهان به دنیا آمده اند و باید به خاطر داشته باشند که مردم دفعه بعد وقتی سرود میخوانند آنها را خواهند بخشید.
روزنامه مارکا اسپانیا نیز این موضوع را با این تیتر پوشش داد: تیم زنان آمریکا صدای دولتیهای سابق را هم درآورد.
نشریه میرر انگلیس نوشت: حرکت غیرمحترمانه تیم زنان آمریکا
واشنگتن پست نوشت: تیم زنان آمریکا بازهم در برابر سرود ملی سکوت کرد. اما هلندیها سرود ویلهلموس کشورشان را با صدای بلند خواندند.
روزنامه ایندیپندنت به نقل از نائومی گیرما عضو تیم زنان آمریکا نوشت: قصدی نداشتیم برای بازی تمرکز کرده بودیم.
نشریات، پایگاهها و شبکههای تلویزیونی مختلف از جمله دیلی اکسپرس، آ اس، نیویورک پست، اسکای، گل، تلگراف، فاکس نیوز، هندوستان تایمز، نیوزویک، واشنگتن اگزماینر، فاکس اسپورتس، ام اس ان، فورفورتو، یو اسای تودی، ان بی سی نیز به این موضوع پرداخته اند.