رئیس جمهور گفت: دستگاههای مسئول ضمن بررسی آسیبشناسانه اقدامات سال قبل، برای سالجاری با کاستن از نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت، مراسمی «دلنشین، ارزان و ایمن» برای زائرین حضرت اباعبدالله (ع) رقم بخورد.
رئیس جمهور رویداد بزرگ و تمدنساز اربعین را «جلوهای از عبودیت و معنویت»، «گامی مهم در جهت تشکیل تمدن نوین اسلامی»، «تلألو وحدت و انسجام امت اسلام» و «نمایان شدن عشق و دلدادگی مردم به امام حسین (ع)» توصیف کرد و با اشاره به اشتیاق گسترده مردمی برای حضور در مراسم اربعین سال گذشته، بر افزایش و ارتقای کیفیت خدمترسانی به زائرین امام حسین (ع) تاکید کرد.
رئیس جمهور حمل و نقل، تغذیه و اسکان را ارکان اصلی خدمترسانی به زائرین حضرت اباعبدالله الحسین (ع) برشمرد و دستگاههای اجرایی را موظف کرد با «برنامهریزی دقیق و درست» توأم با «اجرای صحیح و نظارت مستمر» در کنار «تبیین و اطلاعرسانی بههنگام» بر بهبود کیفیت برگزاری این آیین و تسهیل بهرهمندی معنوی زائران از آن بیافزایند.
«تأکید بر اهمیت نقش رسانه ملی برای تبیین و اطلاعرسانی دقیق و درست»، «حل مشکل گذرنامه زائران با تسهیل صدور گذرنامه جدید، برگه عبور و تمدید اعتبار»، «نظارت جدی بر نحوه فروش و قیمتگذاری بلیط وسایل حمل و نقل هوایی و زمینی»، «بررسی دقیق امکانات طرف عراقی در مرزهای مختلف برای پذیرش زائران»، «توجه ویژه و استفاده از ظرفیت نیروها و تشکلهای مردمی در خدمترسانی به زائرین ابا عبدالله (ع)» و «ضرورت توجه جدی به زمانبندی آغاز مراسم برای افزایش کیفیت خدمت رسانی» از دیگر تأکیدات سخنان رئیس جمهور در این جلسه بود.
آقای رئیسی با تاکید دوباره بر اهمیت جنبه و وجهه مردمی آیین اربعین حسینی در طول تاریخ تصریح کرد: جا داشت در جلسه امروز نمایندگانی از میان فعالان مردمی برگزاری پیادهروی اربعین نیز حضور داشته و به ارائه نظرات و ظرفیتهای خود میپرداختند.
همچنین رئیس جمهور در این جسله از سازمان حج و زیارت و سازمان هواپیمایی کشور، برای برگزاری عملیات بزرگ حج و زمینه سازی برای تشرف 90 هزار حاجی، تقدیر و تشکر کرد.