برداشت غُوره از تاکستانهای دیم ممسنی در غرب فارس آغاز شد.
سید علی حسینی افزود: معمولا ۶۰ تا ۷۰ درصد از محصول تاکستانهای شهرستان ممسنی به صورت غوره برداشت میشود که بر اساس برآوردها بیش از ۴۰ هزار تن غوره در این شهرستان تولید خواهد شد.
به گفته وی ارقام غالب انگور کشت شده در شهرستان ممسنی شامل لُرکشت یا شیرازی، ریش بابا، سمرقندی و عسکری است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ممسنی با بیان اینکه محصول غوره شهرستان ممسنی به دلیل عدم استفاده از سموم شیمیایی سالم هستند و از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند، گفت: غورهی تولیدی تاکستانهای این شهرستان علاوه بر عرضه در بازارهای استان فارس به نقاط مختلف کشور نیز ارسال میشود.
وی اظهار کرد: هر ساله گردشگران زیادی از سراسر کشور و حتی خارج از کشور همزمان با برداشت غوره راهی این مناطق میشوند.
حسینی با اشاره به اینکه تاکستانهای دیم انگور در شهرستان ممسنی بیشتر در مناطق دشمن زیاری و جاوید واقع است و به عنوان یک ظرفیت بخش کشاورزی این شهرستان به شمار میآید، اضافه کرد: ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی مختلف برای ایجاد ارزش افزوده در محصول تاکستانهای این شهرستان یک فرصت سرمایه گذاری مناسب است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ممسنی بر حمایت جهاد کشاورزی از سرمایه گذاران حوزه صنایع تبدیلی و تکمیلی تاکید کرد و افزود: ایجاد کارگاهها و کارخانههای تبدیل و فرآوری غوره و انگور در تنظیم بازار و کاهش ضایعات این محصول نقش بسزایی خواهد داشت.