مدیرکل امور اقتصادى و دارایى فارس گفت: در حوزه صدور مجوز الکترونیکى کسب و کار عملکرد شهرستان هاى فراشبند، سروستان، قیروکارزین، گراش مطلوب و شهرستان هاى آباده، سپیدان، شیراز، اقلید و خرم بید، عملکرد ضعیفى داشته اند.
این مسوول افزود: در این دوره یک ساله، ۱۰ هزار و ۳۷۸ درخواست مجوز توسط دستگاهها رد شده و یا با انصراف مواجه شده و در عین حال، درخواست مجوز ۵ هزار و ۲۱ مورد نیز در دست بررسى بوده چنانچه در مجموع ۳ هزار و ۳۶۱ درخواست با تاخیر در بررســى مواجه بوده اند.
مدیرکل امور اقتصادى و دارایى فارس تاکید کرد: در حوزه صدور مجوز الکترونیکى کسب و کار عملکرد شهرستان هاى فراشبند، سروستان، قیروکارزین، گراش مطلوب و شهرستان هاى آباده، سپیدان، شیراز، اقلید و خرم بید، عملکرد ضعیفى داشته اند.
دایى توضیح داد: ۱۲ هزار و ۷۴ مورد از درخواستها هم مربوط به کسب و کار خانگى خیاطى لباس، تأسیس واحد تولیدى و صنعتى، کسب و کار خانگى پرورش گوسفند و بز، پروانه اشتغال به کار مهندسى شخص حقیقى، موافقت اصولى تاسیس دامپرورى صنعتى و نیمه صنعتى، کسب و کار خانگى پرورش زنبور عسل، کسب و کار خانگى پرورش مرغ بومى، کسب و کار خانگى گلیم بافى و فعالیت تولید انفرادى صنایع دستى بوده است.
مدیر کل امور اقتصادى و دارایى فارس به موضوع بررسى درخواست هاى صدور مجوز به تفکیک شهرستان هاى استان هم اشاره کرد و توضیح داد: از ۳۷ هزار و ۷۱۰ هزار درخواست ثبت شــده در درگاه مجوزها، شهرستان شیراز با ۸ هزار و ۶۵۰ درخواســت در جایگاه اول و شهرســتانهاى داراب با ۲ هزار و ۷۸۰ درخواست، مرودشت با ۲ هزار و ۳۸۱ درخواست، فیروزآباد با هزار و ۶۵۳ درخواست و جهرم با هزار و ۳۹۲ درخواست در رتبه هاى دوم تا پنج از نظر فراوانى درخواستها قرار دارند.
او گفت: از منظر شاخص پاسخگویى به موقع به درخواست هاى صدور مجوزها هم مى توان گفت که در طول یک سال اخیر شهرستانهاى جویم، خرامه، فراشبند، خفر، خنج، سروستان، رستم، گراش و قیروکارزین اول تا دهم قرار دارند و به عبارتى داراى بهترین عملکرد در سطح شهرستانهاى استان بوده اند.
دایی افزود: شهرستانهاى سپیدان، آباده، کوه چنار، شیراز، اقلید، بختگان، کوار، بیضا، نی ریز و خرم بید نیز در رتبه هاى آخر شــاخص پاســخگویى مناســب به درخواست هاى صدور مجوز در سطح استان قرار داشته اند.