عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: دادگاههای علنی و برخط موجب میشود تا تشریفات و مراحل دادرسی بسیار دقیق انجام شود.
وی به مزیت برگزاری دادگاههای علنی و برخط برای دانشجویان علم حقوق پرداخت و گفت: دانشجویان علم حقوق معمولا این شانس را ندارند که در دادگاهها بتوانند کارآموزی کنند از این رو دادگاههای آنلاین فرصت خوب و طلایی برای افرادی است علاقمند به دنبال کردن موضوعات دادرسی هستند محسوب میشود.
عضو هیئت علمی دانشگاه با اشاره به تعداد کثیر دانشجویان رشته حقوق در کشور گفت: کارآموزان مشغول در دادگاهها یا کارآموز وکالت و یا قضاوت هستند، با توجه به این امر دانشجویان فرصت حضور و استفاده از ظرفیت دادگاهها را برای آموزش عملیاتی موضوعات دادرسی ندارند از این رو دادگاههای علنی میتواند این نقصان را برطرف کند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: با توجه به برگزاری دادگاههای علنی و برخط اخیرا مدت کارآموزی برای کارآموزان وکالت کاهش یافته است چرا که دادگاهها گنجایش پذیرش این تعداد از کارآموزان را ندارد. از این رو تقاضا داریم که به طور کلی حضور در این دادگاههای علنی را برای کارآموزان قضاوت و وکالت اجباری کنند.
غلام پور با ابراز خرسندی از برگزاری دادگاههای علنی و برخط گفت: امیدواریم این سنت حسنه در تمام دادگستریهای استانهای کشور انجام شود و برکات آن شامل همه دانشجویان و کارآموزان علم حقوق، وکالت و قضاوت شود.