مدیر کل دامپزشکی استان: ۸۸ گروه ثابت و سیار بر ذبح شرعی و بهداشتی قربانیهای عزاداریهای ماه محرم نظارت دارند.
دکتر فتاحی عنوان کرد: طرح نظارت شرعی و بهداشتی دامهای قربانی ماه محرم با هدف تأمین گوشت سالم و حلال اجرا میشود.
مدیر کل دامپزشکی استان از عزاداران حسینی خواست برای اجتناب از انتقال بیماریهای مشترک گوشت استحصالی دامهای قربانی را به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد نگهداری کنند و از کشتار دامهایی که دارای نشانههای ظاهری غیر طبیعی آلودگیهای انگلی قارچی و تبدار هستند خودداری کنند.
او همچنین از هماهنگی لازم با شهرداری برای فعالیت کشتارگاههای استان در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی و آمادگی برای کشتار دامهای قربانی در راستای پیشگیری از انتقال بیماریهای دامی به انسان خبر داد.
رعایت بهداشت فردی استفاده از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش ماسک و عینک در زمان تماس با دام زنده و لاشه دام مواردی بود که مدیر کل دامپزشکی استان به آن اشاره کرد.
فتاحی به مردم توصیه کرد در صورت هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فراوردههای خانه دامی موارد را از طریق تماس با سامانه ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.