به منظور حفظ سلامت شهروندان ، استاندارد ملی برای غذاهای خیابانی تدوین شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان خوزستان ، مدیرکل استاندارد خوزستان گفت : استاندارد ملی به شماره ۲۳۲۶۵ با عنوان «آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی» در کمیته ملی و با حضور متخصصان و صاحب نظران ذی ربط به تصویب رسید.
علی داوودی افزود : این استاندارد که تعیین الزامات، اقدامات فنی و بهداشتی مربوط به تهیه، عرضه و فروش مواد غذایی و آشامیدنی خیابانی را دربرمیگیرد با هدف اطمینان از ایمن و مناسب بودن مواد غذایی برای مصرف و حفاظت از سلامت مصرف کننده تدوین شده است.
وی گفت : نسخه نهایی استاندارد ملی «آیین کار بهداشتی مراکز تهیه، عرضه و فروش غذاهای خیابانی» در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی standard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب نظران در دسترس میباشد.