استاد دانشگاه و مربی فوتبال ، نظارت و کنترل را حلقه مفقوده ورزش خواند و گفت:باید قوانین مناسب فعالیتهای ورزشی اصلاح و تدوین شود.
وی دلالی را پدیدهای شوم و فسادآور در ورزشهای قهرمانی و حرفهای دانست و افزود: سود هنگفتی که در ورزش حرفهای و به ویژه فوتبال وجود دارد موجب شده که دلالان تمام انرژی و وقت خود را به این سمت معطوف کردهاند. یک شبکه دلالی به قدری قدرت دارد که میتواند مدیرعامل باشگاه منتسب به دولت و هوادار را تهدید به رفتن نماید.
این استاد دانشگاه دلالان را در ۲ دسته قانونی و غیرقانونی تقسیم کرد و گفت: عده دلالان غیرقانونی بسیار زیاد است و علاوه بر بحثهای مالی به مستقلات سرمایهای نیز ورود میکنند.
مرادی در رادیو گفتوگو به بیان ضررهای دلالی به ورزش کشور پرداخت و افزود: به دلیل گردش مالی بالای دلالی، موجب هدر رفتن سرمایه ملی و بنیه مالی ورزشی یک سیستم یا جامعه است. قالب کردن یا جا زدن بازیکنان بی کیفیت دیگر ضرر دلالی است که در نهایت به اُفت کیفیت ورزش نیز شده و در آخر نیز مانع رشد و پویایی بازیکنان جوان و با استعداد میشود.
وی همچنین نظارت و کنترل را حلقه مفقوده ورزش خواند و ادامه داد: اگر نظارت و کنترل وجود داشت، با پدیدههایی مانند دلالی با این وسعت مواجه نبودیم و میتوانستیم از آنها جلوگیری کنیم. در وضع و اصلاح قوانینی که وضع میشود باید این مورد را لحاظ کرد. باید قوانین چرخه مناسب فعالیتهای ورزشی را اصلاح و تدوین کرد.
مربی فوتبال در خاتمه مصاحبه به بیان راهکارها پرداخت و اظهار کرد: اولین راهکار اصلاح و تدوین چرخه مناسب ورزشی برای ورزش است. تدوین قوانین و سیاستهای ورزش حرفهای براساس قوانین بین المللی دومین راهکار این حوزه است. همچنین ایجاد یک سیستم نظارتی مناسب و مشخص کردن عملکرد عوامل اجرایی و بازیکنان براساس قوانین موجود و در نهایت اصل بازخواست و حسابرسی از عملکرد مربیان دیگر راهکارهاست.