امام جمعه ملایر گفت: فرهنگ تذکر لسانی باید با شیوههای مناسب در جامعه ساری و جاری شود.
او تأکید کرد: اگر به عنوان یک مسئول در نظام اسلامی در احیای این فریضه الهی کوتاهی داشته باشیم، مسئول هستیم و در حق اباعبدالله(ع) و شهدا جفا کرده ایم و باید جوابگو باشیم.
ارزنده تصریح کرد: عموم مردم و مسئولان باید نسبت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر احساس مسئولیت داشته باشند.
فرماندار ملایر هم به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: از آنجایی که با جوانانی در جامعه سر کار داریم که مسئولیت و سواد آن چنانی ندارند توجه و برنامه ریزی برای این قشر از افراد جامعه را مهم برشمرد و گفت: با توجه به پیچیدگی فرهنگی که وجود دارد و دشمنان تمام قد مقابل ما ایستاده اند باید هوشمندانه و با نگاه برادرانه و خواهرانه همراه با برنامه ریزی و مودت با این قشر رفتار و از آنها مراقبت کنیم.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان همدان نیز با تاکید بر اینکه ستاد امر به معروف در مسیر تسهیل گری باید قدم بردارد، گفت: حمایت از آمرین به معروف و فعالان میدانی، نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی و استفاده از تمامی ظرفیتهای موجود از مهمترین برنامه ستاد در استان همدان خواهد بود.
صابریون با تأکید بر اینکه یکی از وظایف ستاد امر به معروف در حوزه مدیران ادارات است تأکید کرد: عرصههای تخصصی امر به معروف و نهی از منکر شکل گرفته و اکنون ۱۸ عرصه تخصصی در حوزه تشکلهای مردمی را داریم و هم اکنون ۱۷۵ تشکل مشغول فعالیت هستند.
در ادامه قائم مقام دبیر احیای ستاد امر به معروف و نهی از منکر ملایر هم گفت: بقا و حفظ نظام در گرو امر به معروف و نهی از منکر است.
سرهنگ فارسی به اقدامات فرهنگی و ارزشمند بسیجیان وحلقههای صالحین در حوزه امر به معروف و نهی از منکر هم اشاره کرد و گفت: با ایجاد خیمه گاهها در سطح شهر و کارهای فرهنگی برخورد مناسب با افراد در حوزه عفاف و حجاب انجام شده و باز خورد خوبی را دیده ایم.
در این نشست همچنین سرهنگ فارسی به عنوان قائم مقام و آقای ستاری به عنوان دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر ملایر معرفی شدند.