معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان به کشاورزان توصیه کرد برای حفظ مواد مغذی و فعال نگه داشتن میکروبهای داخل خاک بقایای کاه و کلش را آتش نزنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی؛ حمید نامور در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: ازنظر علمی اهمیت حفظ بقایای گیاهی در
وی افزود: اگرچه سوزاندن کاه و کلش در مزارع از قدیم مرسوم بوده و سالهاست که کاه و کلش را میسوزاند برخی به غلط تصور میکنند که این اقدام نیاز کمتری به استفاده از سموم را فراهم میکند، اما آنچه که امروز بصورت علمی اثبات شده است نابودی اکوسیستم و ویرانی ساختمان خاک است.
خراسان شمالی ۳۴۴ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که از این سطح ۳۰۰ هزار هکتار را اراضی زراعی است که از مجموع این میزان ۱۰۹ هزار و ۴۴۶ هکتار اراضی زراعی آبی و ۱۴۴ هزار و ۵۵۶ هکتار اراضی دیم است.