استان قزوین مشکلی در تامین مرغ ندارد/ ثبت ۵۷۱ واحد پرورش طیور در سامانه سماصط
استاندار قزوین گفت: در حوزه تولید و تامین مرغ در استان مشکلی وجود ندارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز قزوین؛ اعلایی استاندار در نشست تنظیم بازار استان افزود: مدیران حتما فرایند خرید گندم و پرداخت مطالبات کشاورزان را پیگیری کنند.
وی در ادامه بر تولید گندم با کیفیت بالا تاکید کرد و گفت: بنا بر اعلام مسئولان کشوری، استان قزوین امنترین استان برای سرمایه گذاری است چراکه بستر آن نسبت به سایر نقاط کشور وضعیت مناسبت تری دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم از ۳۰ مورد بازرسی از نانواییها به صورت روزانه خبر داد.
عطایی افزود: برای جلوگیری از تخلفات برخی نانواها باید از اهرمهای کنترلی دیگری استفاده کرد.
وی اضافه کرد: باید به نحوه فروش وزنی نان توجه شود تا بتوان جلوی بیشتر تخلفات را گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بر توسعه نانواییهای آزاد پزتاکید کرد.
عطایی در ادامه گریزی به موضوع تامین مرغ زد و گفت: عمدهترین مشکل مرغداران در زمینه تامین نهاده بود که مرتفع شد.
وی از هدف گذاری برای ۱۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در کشور به صورت ماهانه خبر داد و گفت: سهم استان از این میزان ۳ میلیون و ۵۷۵ هزار قطعه بوده است.
رحمانی مدیرکل غله استان هم گفت: ۱۱ هزار و ۸۸ تن آرد در استان توزیع شده است.
وی افزود: مقرر شده است تا سهمیه نانوایان متخلف بین سایر نانوایان توزیع شود.
علی رمضانپور مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان هم گفت: تاکنون ۵۷۱ واحد پرورش طیور در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماصط) ثبت شده است.
رمضانپور افزود: این واحدها به ظرفیت ۲۵ میلیون قطعه شامل ۴۰۹ واحد نیمچه گوشتی، ۲۳ واحد مادر گوشتی، ۳ واحد اجداد گوشتی، ۲۴ واحد پولت تخم گذار، ۷۳ واحد تخمگذار،۳ واحد مادر تخمگذار، ۲ واحد اجداد تخمگذار، ۲۴ واحد بوقلمون گوشتی، یک واحد بوقلمون مادر، ۶ واحد شترمرغ، ۲ واحد کبک و یک واحد بلدرچین است.
وی افزود: این سامانه از سال ۹۷ بمنظور ایجاد ساماندهی صنعت طیور در سطح استانهای کشور و شناسایی و مدیریت این واحدها راهاندازی شده است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: مدیریت تولید، امکان جلوگیری از فعالیت واحدهای غیرمجاز، قابلیت ردیابی و پیگیری و فعالیت حلقههای تولید، رصد میزان تولید و توزیع جوجه یک روزه، ردیابی محصول از مزارع مرغ اجداد تا مزرعه مرغ مادر، گوشتی و در نهایت کشتارگاه از مزایای اجرای این سامانه است.
رمضانپور افزود: واحدهای مرغداری در استان که قصد جوجه ریزی دارند اطلاعات خود را در سامانه سماصط ثبت تا سازمان جهاد کشاورزی بتواند به آنها خدمات ارائه دهد.