مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سردشت گفت: این شهرستان با تولید سالانه بیش از ۷۰۰ تُن سماق رتبه نخست آذربایجان غربی و همچنین منطقه را در اختیار دارد.
علی پور، با اشاره به اینکه میانگین برداشت این محصول حدود یک تُن در هکتار است، گفت: سردشت با توجه به شرایط خاص توپوگرافی و اقلیم آب و هوایی یکی از مناطق مستعد کشور برای کشت و توسعه مزارع سماق به شمار می رود.
وی، با بیان اینکه سماق این شهرستان به صورت کاملاً طبیعی و بدون سموم و کود کشاورزی تولید می شود، اظهار کرد: سماق سردشت دارای طعم و بوی مطبوع و رنگ زیبایی است به همین خاطر طرفداران زیادی در سطح کشور دارد.