دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: در این شورا علاوه بر راهبردِ راهبری، هدایتگری هم مورد توجه قرار گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه حوزه مأموریتی شورای عالی انقلاب فرهنگی را چهار حوزه علم، فناوری، فرهنگ و اجتماع دانست و گفت: در مقطع کنونی علاوه بر راهبردِ راهبری، هدایتگری هم مورد توجه قرار گرفته است.
او با اشاره به جنبه قرارگاهی این شورا افزود: برای قرارگاه شدن نباید فقط به سندنویسی اکتفا شود بلکه باید راهبری دستگاهها برای اجراییسازی اسناد مورد توجه قرار گیرد.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه حیطه کاری این شورا چهار حوزه علم و فناوری، فرهنگ و اجتماع را شامل میشود، افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی چهار ستاد علم و فناوری، تعلیم و تربیت، فرهنگی و اجتماعی و خانواده و زنان دارد که هر کدام شوراهایی دارند و سیاستها از طریق این چهار ستاد طرح ریزی میشود.
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه گفت: این ستادها چهار وظیفه رصد و راه بینی، راهبردی و سیاستگذاری، راهبری دستگاهها، راه سنجی و نظارت و ارزیابی را برعهده دارند.
او ادامه داد: از طرفی شورای عالی انقلاب فرهنگی هدایتگری وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، وزارت بهداشت، وزارت ورزش، وزارت ارشاد، وزارت گردشگری و سازمان تبلیغات را برعهده دارد.
استاندار مرکزی در این نشست گفت: ۶۰ دانشگاه در استان وجود دارد که ۶۳ هزار دانشجو در این مراکز تحصیل میکنند.
مخلص الائمه افزود: با همکاری جمعی از دانشگاههای استان مرکزی نقشه راه علم، فناوری و نوآوری استان تدوین شد.
او با بیان اینکه در همه حوزههای عمرانی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی نیازمند همکاری و همیاری دانشگاهها هستیم گفت: حوزه علوم پزشکی در این زمینه پیشتاز بوده است.
به گفته استاندار مرکزی، این استان از تعداد زیادی چهرههای شاخص و برجسته علمی، اجتماعی و اقتصادی برخوردار است، اما به دلیل نزدیکی به دو شهر تهران و قم این چهرههای برجسته از استان خارج میشوند که در این راستا بنیاد پیشرفت سرزمین آفتاب برای سازماندهی نخبگان و برجستگان استان که در خارج از استان حضور دارند تدوین شده است.
مخلص الائمه افزود: رؤسای دانشگاهها در ارتباط با گروههای جهادی و اردوهای دانشجویی مکلفند از فعالیت آنان سرکشی کنند.