معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار: از واحدهای تولیدی کوچک و واحدهای بارانداز انگور شهرستان بناب حمایت می شود.
معاون استاندار با اشاره به اینکه شهرستان بناب محل ورود انگور با تناژ بسیار بالا در شمال کشور است تاکید کرد: تولیدکنندگان خشکبارهای شهرستان هر ساله جزو بهترین صادرکنندگان و تولیدکنندگان آذربایجان شرقی هستند.
وی با انتقاد از اینکه واحدهای تولیدی کوچک، بانک محور شدهاند تصریح کرد که این امر به زیان اقتصاد کشور است.
فرماندار شهرستان بناب هم در این جلسه اعلام کرد: شهرستان بناب سال گذشته بیش از ۲۵۰ هزار تن صادرات غیر نفتی داشته است و توانسته ۲۰۰ میلیون دلار ارزآوری کند.
رضا لعلی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۴۳۰ واحد تولیدی در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند، گفت: تنها مشکل فعلی واحدهای تولیدی بناب، مشکل نقدینگی و گردش مالی است و با توجه به اینکه سرمایهگذاران تمام ظرفیت و پتانسیل خود را برای راهاندازی و تکمیل واحدهای خود گذاشته اند، نیاز به سرمایه در گردش دارند و میبایست به آنها کمک کنیم.
وی پساب واحدهای تولیدی را معضلی دیگر در بخش صنعتی بناب عنوان کرد و گفت: تصفیه خانههای واحدهای تولیدی نباید به صورت جزیرهای فعالیت کنند؛ در همین راستا انتظار میرود با سرمایهگذاری دولتی و بخش خصوصی بتوانیم تصفیه خانه بزرگ و واحدی را برای تمامی صنعتگران به وجود بیاوریم.
نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی هم با اشاره به وابسته بودن واحدهای تولیدی صنعت فولاد بناب به استانهای دیگر گفت: متاسفانه زیرسازیها و تهیه مواد اولیه به خوبی برای صنعت فولاد آذربایجان انجام نشده و همین امر باعث وابسته شدن فولاد بناب است.
باقری بنابی با اشاره به وجود بیش از ۷۰۰ بارگاه انگور در شهرستان بناب گفت: با جرات میتوان گفت ۳۰ الی ۴۰ درصد صادرات کشمش کشور از شهرستان بناب صورت میگیرد.
وی ادامه داد: سالانه بیش از ۴۰۰ هزار تن انواع انگور در شهرستان بناب به انواع محصولات فرآوری کشمش تبدیل و به چهل کشور دنیا صادرات انجام می گیرد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان کمک به افزایش نقدینگی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی کوچک و باراندازهای انگور در بناب را خواستار شد و گفت: از مسئولان استانی و کشوری انتظار میرود در راستای افزایش صادرات و کمک به رونق خشکبار به کشاورزان بناب کمک کنند.