مدیرعامل شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران : در صورت حمایت بانکها و سرمایهگذاران بیش از یک میلیون تن محصول فولادی در این مجموعه تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان، علی محمدی در نشست با تحریریه خبر صداوسیمای استان خوزستان با اشاره به فعالیت های ده سال اخیر شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران گفت : اگر میخواهیم اتفاقات گذشته در گروه ملی رخ ندهد باید طرحهای توسعهای با ارزش افزوده بالا ایجاد کنیم، زیرا زیرساختها در شرکت بسیار خوب است و میتوانیم با احداث کارخانههای جدید زمینهساز توسعه این مجموعه شویم.
ضرورت تقویت شرکت های فولادی بزرگ کشور
وی افزود : به جای اینکه شرکتهای بزرگ فولادی تقویت شوند که به نفع صنعت فولاد کشور است، مجوزهای بسیاری برای واحدهای کوچک فولادی بدون توجه به بحث تامین انرژی و صادر شده که باعث بروز مشکلات بسیاری برای شرکتهای بزرگ فولادی کشور که عمدتا دولتی هستند شده است.
مدیرعامل شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران مشکل کمبود سرمایه در گردش را مهمترین چالش گروه ملی دانست که اگر بانکها مساعدت و مصوبات ستاد تسهیل را اجرایی کنند و تسهیلات لازم را ارائه دهند گروه ملی میتواند کارخانههای بیشتر بسازد و با ظرفیت بیشتری تولید داشته باشد
اجرای طرح های توسعه ای در شرکت گروه ملی
وی با بیان اینکه طرحهای توسعهای را در گروه ملی فولاد در برنامه داریم، افزود: دو خط تولیدی در گروه ملی بیش از ۶۰ سال قدمت دارند که قطعا توان رقابت با شرکتها و خطوط جدید را ندارد.
محمدی افزود : با این شرایط باید نسبت به احداث خطوط و کارخانههای جدید که توان رقابت پذیری بالایی دارند اقدام شود. همچنین در گروه ملی ۳ خط تولید ۴۰ ساله و دو خط تولید با سن بالای ۱۸ سال فعالیت دارند.
وی گفت: در سال ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ حدود ۱.۷میلیون تُن تولید داشتیم، ولی پس از آن با مشکلات گروه آریا و دیگر موانع ، تولید به ۴۰۰هزار تُن و در نهایت به ۹۷هزار تُن رسید.
محمدی افزود: در سال ۱۳۹۵ گروه ملی صنعتی فولاد ایران به بانک ملی ایران واگذار شد و از سال ۱۳۹۷ به بعد ظرفیت تولیدی شرکت بهتر شده است.
قطع برق و گاز از دلایل اصلی کاهش تولید
محمدی یکی از دلایل کاهش تولید در این گروه صنعتی را محدودیت در مصرف گاز و قطع طولانی مدت برق عنوان و ابراز امیدواری کرد در سال آینده با برطرف شدن این محدودیتها روند تولید جهش قابل توجهی داشته باشد.
وی گفت:ظرفیت تولیدی این واحد صنعتی حدود دو میلیون تُن در سال است که در صورت استفاده از ظرفیتهایی که هم اکنون بخش مهمی از آن در این مجموعه صنعتی وجود دارد و همچنین تامین سرمایه درگردش، اجرای مصوبات ستاد تسهیل استان و همراهی بانکها، دسترسی به این ظرفیت دو میلیون تُن در دسترس است.
فاز دوم کارخانه فولادسازی
محمدی گفت: با تکمیل فاز دوم کارخانه فولادسازی که بخش مهمی از تجهیزات آن در محوطه این مجموعه صنعتی وجود دارد ، با سرمایه گذاری ۴۰ میلیون یورویی (۲۰هزار میلیارد ریال) عملا" ۴۳۰هزار تُن به ظرفیت تولیدی این مجموعه صنعتی اضافه و بخش مهمی از شمش مورد نیاز در داخل این شرکت تامین میشود.
وی افزود : با راه اندازی فاز دوم کارخانه فولاد سازی گروه ملی صنعتی فولاد ایران ۴۰۰ فرصت اشتغال جدید شکل خواهد گرفت.
اعتماد بانک ها و مسئولان زمینه ساز افزایش تولید
محمدی از مسئولان و بانکها خواست با اعتماد به شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران و صرف منابع در صنعت برای تولید محصولات فولادی ، در زمینه خودکفایی تولید ، کاهش هزینهها و افزایش عرضه محصولات با این مجموعه همکاری کنند.
استفاده از ظرفیت های خوزستان برای توسعه صادرات
وی دسترسی به مرزهای آبی و خاکی کشور و همچنین کشورهای همسایه را از جمله فرصتهای پیش روی این شرکت برای افزایش صادرات عنوان کرد و گفت: برای توسعه شرکت باید بانکها در زمینه اعطای تسهیلات و تامین منابع با این مجموعه همکاری لازم را داشته باشد.
حمایت از باشگاه استقلال خوزستان
محمدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تلاش مجموعه گروه ملی برای احیای باشگاه استقلال خوزستان گفت: پارسال ورزشگاه غدیر در اختیار این باشگاه قرار گرفت ، بازسازی شد و اکنون این تیم در لیگ برتر در حال فعالیت است .
عمل به مسئولیت های اجتماعی
وی همچنین با اشاره به مسئولیتهای اجتماعی شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران گفت : بازسازی ورزشگاه غدیر برای مردم ، تامین آب غرب اهواز ، حل مشکل آب ملاشیه ، کمک به روستاهای همجوار در زمینه تجهیز مساجد و مدارس و همچنین فراهم کردن زمینه استفاده از سینما و استخر در تابستان برای کودکان و نوجوانان از جمله اقدامات این شرکت در راستای عمل به مسئولیتهای اجتماعی است.
درآمدزایی یک هزار میلیارد تومانی با صادرات محصولات فولادی
محمدی همچنین با اشاره به صادرات محصولات شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران به کشورهای همسایه گفت: محصولاتی از جمله میلگرد، تیرآهن و کلاف به کشورهای عراق ،پاکستان، ارمنستان و دیگر همسایگان صادر میشود که طی یک سال گذشته ۱۰۰۰ میلیارد تومان از طریق صادرات درآمدزایی ایجاد شد.
وی افزود : امسال نیز برای صادرات ۱۲۰ هزار تن محصول از این شرکت برنامهریزی شده است.
اجرای طرح طبقه بندی مشاغل
مدیرعامل شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران همچنین با اشاره به پیگیری اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای همه کارکنان این مجموعه گفت تا پایان امسال این طرح به صورت کامل عملیاتی خواهد شد.