رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تصریح کرد، حفظ و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی با بکارگیری شیوههای دانش بنیان امکان پذیر خواهد بود.
نکویی با اشاره به اهداف و رسالتهای مؤسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور گفت: فعالیتهای این موسسه در زمینه حفظ و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی و تامین امنیت غذایی جامعه است و این امر با بکارگیری شیوههای دانشبنیان و افزایش ضریب نفوذ علم در عرصههای کشاورزی امکانپذیر خواهد بود.
کریم احمدی صومعه معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان تات نیز در این گردهمایی به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص طرح شهید موسوی وزارت جهادکشاورزی ویژه نخبگان پرداخت.
نعیمی رئیس موسسه گیاه پزشکی نیز بر نقش راهبردی مؤسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور در سلامت غذا و امنیت غذایی کشور تاکید کرد.
در پایان این گردهمایی، شرکت کنندگان از بخشهای تحقیقاتی مؤسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور شامل بخشهای تحقیقات جانورشناسی کشاورزی، مجموعههای هرباریوم وزارت جهادکشاورزی، بخش تحقیقات رستنیها و بخشهای تحقیقات حشرهشناسی کشاورزی، علفهای هرز، آفتکشها، بیماریهای گیاهی و مرکز رشد و نوآوری فناوریهای گیاهپزشکی بازدید کردند و در جریان آخرین دستاوردهای گیاهپزشکی کشور در زمینه آفات و بیماریهای گیاهی قرار گرفتند.