به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، این تیم دانشمندان « دانشگاه پن» درخواست ثبت اختراع شیشه جدید را کرده اند و کارشناسان معتقدند این اقدام، مسیر ورود این شیشه سازگار با محیط زیست و مقاوم را به بازار هموار میکند.
پروفسور جان مائورو، محقق ارشد این مطالعه و استاد رشته علوم و مهندسی مواد، گفت : شیشه LionGlass استفاده از مواد حاوی کربن را حذف کرده و دمای ذوب شیشه را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد.
مائورو هدف از پایدار کردن تولید شیشه را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود : برخلاف شیشه سیلیکات سودآهک که در طی فرآیند ذوب، دی اکسید کربن ساطع میکند، LionGlass به دلیل دمای ذوب پایین تر، مصرف انرژی را تقریباً ۳۰ درصد کاهش میدهد.
گفتنی است مزایای LionGlass فراتر از اثرات زیست محیطی است.
محققان دریافتند که LionGlass در مقایسه با شیشههای سنتی به طور قابل توجهی مقاومت بیشتری از خود نشان میدهد. آزمایشهای انجام شده حاکی از این واقعیت است که این شیشه جدید حداقل ۱۰ برابر بیشتر از شیشههای معمولی در برابر ترک خوردن مقاوم است. استحکام بالای این شیشه، امکان ایجاد محصولات نازکتر و سبکتر را در عین حفظ همان سطح مقاومت در برابر آسیب، فراهم میکند.
پروفسور مائورو تأکید کرد شیشهای که در وهله اول در برابر ایجاد ریز ترکها مقاوم است، بسیار ارزشمند است. استحکام و دوام LionGlass کاربردهای متعددی را برای صنایع خودروسازی و الکترونیک ارائه میدهد که بر قابلیت اطمینان و ایمنی شیشه متکی هستند.
تیم تحقیقاتی با بررسی ترکیبات مختلف در خانواده LionGlass به کشف پتانسیل این محصول ادامه میدهد. آنها ترکیبات مختلف این محصول جدید را در محیطهای شیمیایی مختلف قرار میدهند تا واکنشهای آن را درک کنند.
این اکتشاف به کاربردهای آینده این محصول اشاره داشته و به حل چالشهای جهانی در زمینههایی مانند مسائل زیست محیطی، انرژیهای تجدید پذیر، بهره وری انرژی، مراقبتهای بهداشتی و توسعه شهری کمک میکند.
پروفسور مائورو افزود : این شیشه میتواند نقشی حیاتی در حل مسائل عمده امروزی ما و چالشهای جهانی ایفا کند و ما آماده مشارکت در این زمینه هستیم.