تفاهمنامه همکاری برای آموزش دوره کارشناسی با حضور وزیر آموزش و پرورش، رییس دانشگاه فرهنگیان و رئیس دانشگاه کاشان منعقد شد.
این تفاهمنامه در راستای راهکار ۱۰ و ۱۱ سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و پذیرش دانشجو در ۴ رشتهی آموزش ریاضی، آموزش فیزیک، آموزش شیمی و آموزش زیستشناسی تدوین شده است.
بر این اساس، دانشجوی پذیرش شده در رشتههای اعلامی ۲ سال را در دانشگاه مبدا تحصیل کرده و پس از کسب صلاحیتهای عمومی، ۲ سال دوم را در دانشگاه فرهنگیان تحصیل میکند و در پایان دوره با اخذ مدرک مشترک از سوی دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه مشارکت کننده، به عنوان معلم، جذب آموزش و پرورش میشود.
رئیس دانشگاه کاشان انجام همکاریهای علمی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و تربیتی در زمینههای مرتبط با اهداف وبرنامههای دو طرف با استفاده از ظرفیتها، امکانات و منابع انسانی موجود را موضوع این تفاهمنامه عنوان کرد و گفت: این تفاهمنامه به منظور رفع نیازها و کاربردی کردن دستاوردهای علمی و پژوهشی و تربیتی از طریق تعامل پویا و سازنده با دانشگاههای کشور، مراکز وموسسات علمی، پژوهشی داخلی و استفاده بهینه از امکانات موجود برای نیل به اهداف مشترک به امضا رسید.
کتابی اجرای دورههای مشترک تحصیلی در مقطع کارشناسی طبق شیوهنامه ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بهرهمندی از فضاها، ظرفیتها و امکانات مشترک آموزشی وآزمایشگاهی، همکاری در زمینه انجام فعالیتهای پژوهشی مشترک، همکاری در رابطه با فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی و همکاری و تعامل در رابطه با ارتقاء سطح تحصیلی اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان که در مرتبه مربی هستند و فرصت مطالعاتی به اعضای هیئت علمی در مرتبه استادیاری را از جمله زمینههای این همکاری عنوان کرد.
این تفاهم نامه که در ۷ ماده و دو نسخه تهیه شده است به امضای عباس کتابی، رئیس دانشگاه کاشان، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش و سعید غیاثی ندوشن سرپرست دانشگاه فرهنگیان رسیده است. مدت اجرای این تفاهمنامه از زمان امضا و مبادله ۵ سال خواهد بود.
صحرایی، وزیر آموزش و پرورش نیز در این مراسم که با حضور روسای ۱۴ دانشگاه برتر کشور برگزار شد، در سخنانی صدور مدرک مشترک را از اقدامات خلاقانه در دانشگاه فرهنگیان و وزارت علوم، عنوان و تصریح کرد: امروز با انعقاد تفاهمنامه دانشگاه فرهنگیان و دانشگاههای برتر کشور، امر بیسابقهای در تاریخ تربیت معلم کشور رقم میخورد.