معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور بر حمایتهای ویژه از طرحهای کاربردی و ۳ برابر شدن اعتبار حمایتهای شبکه آزمایشگاهی در سال ۱۴۰۲، تأکید کرد.
در متن این نامه آمده است: «معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری بهمنظور حمایت از ارتقای بهرهوری زیرساختهای آزمایشگاهی کشور و همچنین تسهیل دسترسی پژوهشگران و صنایع به خدمات آزمایشگاهی، شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی ایران را در سال ۱۳۹۳ راهاندازی نموده است. طی ۹ سال فعالیت این شبکه بیش از ۱۵۰۰ مجموعه آزمایشگاهی از دانشگاهها پژوهشگاهها شرکتهای خصوصی مراکز تحقیقاتی و پارکهای علم و فناوری مستقر در ۱۵۸ شهر از همه استانهای کشور خدمات بیش از ۳۰ هزار تجهیز آزمایشگاهی را از طریق این شبکه به اشتراک گذاشتهاند. مراکز عضو این شبکه در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳ میلیون خدمت آزمایشگاهی به متقاضیان ارائه کردهاند.»
در ادامه متن این نامه آمده است: «در حال حاضر بیش از ۱۵۰ هزار نفر از اعضای هیئتعلمی و دانشجویان عضو باشگاه مشتریان این شبکه هستند و امکان دریافت خدمات آزمایشگاهی بهصورت اعتباری را دارند. بر اساس برنامهریزی انجام شده در سال جاری، حمایتهای شبکه آزمایشگاهی نسبت به سال ۱۴۰۱ حدوداً سه برابر شده و به ۹۰۰ میلیارد ریال افزایشیافته است. بر این اساس در سال جاری شبکه علاوه بر ۳۰۰ میلیارد ریال حمایتهای عمومی، ۶۰۰ میلیارد ریال حمایت برنامهمحور را نیز به جامعه مخاطب خود ارائه خواهد کرد.»
همچنین در ادامه این نامه آمده است: «در سال ۱۴۰۲ پژوهشهایی که در راستای رفع نیازهای اساسی فناورانه، صنعتی و اولویتدار اعلام شده از سوی ستادهای فناوری راهبردی معاونت علمی باشند؛ اعتبارات ویژهای در قالب طرحهای خدمات آزمایشگاهی برنامهمحور دریافت میکنند. همچنین برنامهای برای تشویق دستاوردهای پژوهشی اعضای هیئتعلمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از قبیل انتشار مقاله در مجلات معتبر بینالمللی و ثبت پتنت طراحی شده است.»
در متن این نامه قید شده است: «در برنامه جدید ارائه خدمات اعتباری، شبکه اعضای هیئتعلمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی از ۲۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال اعتبار برای استفاده از خدمات آزمایشگاهی مراکز عضو شبکه برخوردار خواهند شد. علاوه بر این در سال جاری بهمنظور حمایت از تحقیق و توسعه شرکتهای نوپای دانشبنیان اعتبار ویژهای در نظر گرفته شده است.»