در نشست کمیته راهبردی روستای کندوان بر توسعه زیرساختهای گردشگری در این روستای تاریخی تاکید شد.
حمزه زاده لزوم حفاظت از کران های تاریخی کندوان از تخریب های طبیعی را یادآور شد و گفت: ضروری است در جهت حفظ بافت تاریخی و کران های کندوان اعتبار ویژه ای برای پژوهش و حفاظت از این کران ها اختصاص یافته و جلوی تخریب آنها گرفته شود.
وی با اشاره به اقدامات مقدماتی برای ثبت جهانی روستای کندوان توسط سازمان جهانی گردشگری خاطرنشان کرد: از ۵ روستای گردشگری در جمهوری اسلامی ایران روستای کندوان نامزد اصلی برای ثبت جهانی است که با ثبت این روستا آمار و ارقام جذب گردشگران خارجی صددرصد افزایش خواهد یافت.
فرماندار شهرستان اسکو بر ضرورت مدیریت واحد در روستای تاریخی کندوان تاکید کرد و گفت: بر اساس اطلاعات کسب شده از آژانس های گردشگری استان، مقصد اول گردشگران بویژه گردشگران خارجی روستای کندوان بوده و این موضوع ضرورت توجه ویژه استانی و کشوری به توسعه و افزایش خدمات در این روستا را نشان می دهد.
فیروزی افزود: در روزهای پیک روزانه افزون بر سه هزار دستگاه خودرو به کندوان وارد می شود و این در حالی است که کندوان ظرفیت لازم برای مدیریت این تعداد گردشگر و خدمات دهی به آنها را ندارد.
روستای تاریخی کندوان یکی از سه روستای صخرهای و باستانی جهان بوده و در حدود 50 کیلومتری جنوب غرب شهر تبریز و 20 کیلومتری شهر اسکو در دامنهی جنوبی قلهی ارشدداغ قرار دارد و خانههای آن در داخل مخروطهای سنگی که به طور طبیعی و در نتیجه فرسایش نابرابر سنگهای آتشفشانی متعلق به آتشفشان سهند تشکیل شدهاند، ساخته شده است .