سالانه بیش از ۱۲ هزار تن گیلاس از باغهای استان برداشت و روانه بازار مصرف میشود.
حاجی میرزایی با بیان اینکه این محصول به استانهای همجوار به ویژه تهران صادر میشود افزود: کردستان در زمینه تولید این محصول جزو رتبههای برتر کشور محسوب می شود.
وی مهمترین ارقام گیلاس تولید شده در استان را تک دانه، صورتی و زرد اعلام کرد و افزود: در این راستا ۲ هزار بهره بردار مشغول به فعالیت هستند.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی کردستان اضافه کرد: ۷۵ درصد این محصول در شهرستانهای سنندج، سقز و کامیاران برداشت میشود.
برداشت گیلاس در کردستان از ۲۰ خرداد آغاز و تا اواخر تیر ماه ادامه دارد.