سه هزار آموزگار اردبیلی موفق به اخذ گواهینامه صلاحیت حرفهای در قالب طرح شهید همت شدند.
وحید خدابنده با اشاره به اجرای طرح توانمندسازی و ارتقای صلاحیت حرفهای معلمان ابتدایی براساس دو شاخص استانی و ملی اظهار کرد: نیروی انسانی توانمند موجب تحول و ارتقای یک سازمان میشود و آموزش و پرورش به عنوان مهمترین و بزرگترین دستگاه در عرصه تعلیم و تربیت کشور نگاه ویژهای به این مقوله دارد.
وی بیان کرد: در راستای ارتقای صلاحیت حرفهای معلمان دوره ابتدایی در شاخص استانی، به جای برپایی کارگاهها و دورههای سنتی برای مجموع همکاران، با برگزاری دورهای برای ۲۶۶نفر به عنوان مدرس در هفت ماده درسی ابتدایی آموزش ارائه شد و این مدرسان در طول سال تحصیلی هر کدام با تشکیل حلقههای ۱۰نفره به بررسی نقاط ضعف و قوت و تبادل و انتقال تجارب به یکدیگر پرداختند.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل ادامه داد: با اجرای این طرح و استقبال خوب آموزگاران، تاکنون ۲ هزار و ۹۳۳ همکار دوره ابتدایی موفق به اخذ گواهی صلاحیت حرفهای طرح شهید "همت" از حوزه معاونت آموزش ابتدایی شدند.
خدابنده با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره نصیب برابر آموزشی، وجود راهبران آموزشی و تربیتی در مدارس روستایی و عشایری را نمود عینی و بارز توسعه عدالت و نصیب برابر آموزشی ارزیابی کرد و گفت: این طرح با بازدیدهای تخصصی از مدارس روستایی و عشایری سطح استان به تعداد ۱۲ هزار مورد و ارتقای کیفیت آموزشی وساماندهی متخصصترین و مجربترین نیروها در مدارس عشایری و روستایی عملیاتی شد.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل ادامه داد: در این زمینه اصلیترین وظیفه سرگروههای درسی علاوه بر توانمندسازی نیروها، بازدیدهای تخصصی آموزشی از کلاسهای شهری است که سرگروههای درسی توانستند در سال تحصیلی جاری از حدود ۲ هزار کلاس درس بازدید کنند.
خدابنده با تاکید بر ارتقای شایستگیهای دانش آموزان ابتدایی، گفت: امسال این طرح با تهیه بسته آموزشی مواد درسی فارسی به صورت پایلوت در ۱۲۹کلاس اجرا شد که ارزیابیها حاکی از نتایج مطلوب این طرح است.
وی اظهار داشت: در این طرح ابتدا مهارت روخوانی و خوانداری و سپس نوشتاری دانش آموزان پایه اول ابتدایی تقویت میشود.