مجوز صادرات برای ٧١ محموله غذایی و آشامیدنی به کشورهای اروپایی و خاورمیانه از نیشابور امسال صادر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت:
مریم کلاهدوز افزود: صادرات فرآوردههای لبنی بیشترین سهم صادرات را در صنایع غذایی شهرستان نیشابور دارد و فرصت مناسبی برای حضور واحدهای تولیدی در بازارهای بین الملل و افزایش رونق اقتصادی و تجاری این شهرستان است.
وی گفت: صادرات محصولات غذایی و کشاورزی سهم قابل توجهی از صادرات غیرنفتی کشور را به خود اختصاص داده که آثار مثبتی برای رشد اقتصادی، کاهش بیکاری، افزایش استاندارد زندگی و تقویت پیوندهای اقتصادی، سیاسی و فرهنگی بین کشورها دارد.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با توجه به پویا بودن صنعت مواد غذایی در نیشابور، سامانه نظارت الکترونیک (fms) راه اندازی شده است و صدور گواهی صادرات از ابتدای امسال از طریق این سامانه به صورت الکترونیکی انجام میشود.