شهرستان فریدونشهر یکی از خاستگاههای اصلی بازیهای بومی و محلی استان و کشور بوده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اصفهان؛ رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان فریدونشهر گفت: در چند دهه گذشته بیش از ۳۰۰ بازی بومی و محلی در اشکال مختلف و برای همه سنین وجود داشته است.
محمود یسلیانی افزود: بازیهای همچون الختر، چوب به دست، دال پلان، چوب کشی، طناب کشی، خروس جنگی و خیلی دیگر از ورزشهای قدیمی جزو بازیهایی معروف در شهرستان فریدونشهر و روستاهای این شهرستان بوده است.
وی گفت: با رشد صنعت و فناوریهای مختلف و ایجاد بازیهای رایانه ای، نونهالان، نوجوانان و جوانان امروزی کمتر به سمت بازیهای بومی، سنتی و محلی رفته اند.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان فریدونشهر با اشاره به اینکه روستاییان شهرستان فریدونشهر در سالهای اخیر با برگزاری آیینها و جشنوارههای مختلف سعی کرده اند تا حدودی بازیهای و بومی و محلی را زنده نگه دارند افزود: در این سالها در شهرستان فریدونشهر نسل امروزی با دیدن بازیهای قدیمی و انجام آن کاملا مشتاق و علاقهمند آن شده اند و این نشان دهنده آن است که ورزشهای قدیمی و سنتی کشورمان چقدر لذت بخش است و باعث شور و نشاط در بین جوانان میشود.
محمود یسلیانی افزود: بازیهای بومی محلی به دلیل بی هزینه بودن، همیشه در دسترس بودن، برای همه سنین بودن و به علت همخوانی با فرهنگ اصیل ایرانی بودن جزء بهترین و مهیجترین ورزشهای دنیاست و تمام تلاش ما در شهرستان فریدونشهر این است تا با برگزاری رقابتهای ورزشی در رشتههای بومی و محلی بتوانیم این بازیهای را زنده نگه داریم و آن را به نسل بعدی انتقال دهیم تا فرهنگ غنی ایرانی در ورزش هم همیشه سرآمد باشد.