با منقضی شدن تاریخهای مخازنِ گازِ خودرو هایِ سی ان جی سوز، حوادث ترکیدگی و خسارتها افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، اصفهان ؛ مدیرکارگروه اتحادیه کشوری سوختهای جایگزین گفت: هزینه یک میلیون تومانی آزمایش سامانه گاز سوز خودرو، هزینه ۸ تا ۱۲ میلیون تومانی تعویض کپسول و نبود تسهیلات از دلایلی است که موجب شده رانندگان خودروهای گاز سوز برای گرفتن معاینه فنی اقدام نکنند.
اصغر بهروز نژاد با اشاره به افزایش حدود ۳۷ تومانی قیمت هر متر مکعب گاز برای خودروها در سال ۹۷ افزود: هیات وزیران این مصوبه را با هدف هوشمند سازی جایگاهها، نظارت بر خودروهای گاز سوز و پرداخت تسهیلات به مالکان این خودرو برای آزمایش یا تعویض مخزن ابلاغ نمود، اما فقط افزایش قیمت عملی شد و بقیه اهداف مصوبه محقق نگردید.
وی با بیان اینکه از ۵ میلیون خودرو گاز سوز در کشور فقط ۵۰ درصد برای گرفتن معاینه فنی اقدام کرده اند گفت: تعداد حوادث ترکیدگی مخازن گاز سی ان جی در جایگاههای سوخت گیری در یکی دوسال گذشته افزایش یافته و مکاتباتی با دستگاههای نظارتی و قضایی هم شده، اما تا کنون پاسخی دریافت نشده است.
مدیرکارگروه اتحادیه کشوری سوختهای جایگزین افزود: ورود پلیس و دستگاه قضایی به این موضوع، اجرای طرح هوشمند سازی جایگاهها و همکاری بانکها برای پرداخت تسهیلات خرید مخزن میتواند از فاجعهی رو به افزایش خودروهای گاز سوز جلوگیری کند.