دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور بر اهمیت ترسیم نقشه فضای مجازی با مشارکت جمعی برای تبیین نقش ها، ایجاد وحدت ملی و تنظیم گری این حوزه تاکید کرد.
وی با اشاره به اینکه فضای مجازی همچون فضای سنتی باید محیطی آرام، امن و دارای خدمات و سرویسهای باکیفیت و پایدار باشد، گفت: فعالان حوزه فضای مجازی باید با ایفای نقش موثر در این مسیر، مکمل حلقههای این زنجیر باشند و در واقع آنها جامعه سازان این عرصه برای اتصال قسمتهای مختلف هستند.
آقامیری تصریح کرد: برهمین اساس هرکدام از ما در فضای مجازی یک جایگاه داریم که برخی از این جایگاهها هنوز با خلأ و عدم طراحی روبروست که باید با مشارکت جمعی این کمبودها مرتفع شده و نقشه فضای مجازی کشور تکمیل شود.
وی با بیان اینکه شورای عالی فضای مجازی از نگاه حاکمیتی دو نقش دارد، تاکید کرد: تکمیل این نقشه و ایجاد وحدت برای پیاده سازی طرحها و تعیین نقش ها، مشوقها و تسهیلات در کنار تنظیم گری این صحنه دو وظیفه اصلی این شوراست.
دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: در این حوزه خوشبختانه کسب و کارها به درستی ایفای نقش کرده و پیشرو بودند، اما نظام تنظیم گری نیاز به تسریع برای تبیین چارچوبها دارد تا همه با شناخت وظایف و جایگاه خود بدانند که چه میزان مطالبه گری برای خدمات داشته و کسب و کارها نیز بر مبنای حقوق تعیین شده بتوانند سرمایه گذاری و برنامه ریزی کنند.
وی با اشاره به این که در مرحله برنامه ریزی و تنظیم گری هستیم، گفت: در این مرحله مهم، به مشارکت جمعی نیاز داریم تا به استاندارد مشخصی که در آن ابعاد مختلف کسب وکار، مردم و حاکمیت دیده شده و امکان پیاده سازی داشته باشد، دست یابیم.
بنا بر اعلام وبگاه مرکز ملی فضای مجازی، آقامیری با بیان این که مرکز ملی فضای مجازی به دنبال مفهوم حکمرانی در این فضا باتوجه به گستره بسط آن در زندگی مردم است، اعلام کرد: اگر با همدلی در کنار هم این نقشه را به درستی ترسیم کنیم آثار آن در کشور برای همه ملموس بوده و میتوانیم مسیر آینده را بدون بازگشتهای مجدد برای اصلاح و ترمیم هموار کنیم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی در پایان از فعالان این حوزه برای مشارکت و ارایه نظرات خود در کمیسیونهای مختلف مرکز ملی فضای مجازی دعوت به همکاری کرد.