مسئول کمیته فنی و داوری سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور از آغاز داوری آثار راهیافته به مرحله نهایی این جشنواره خبر داد و گفت: داوری آثار بخشهای هنری، ادبی و پژوهشی از ۲۰ تیر آغاز شده است و در بخشهای مختلف تا روزهای پایانی این ماه ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در بخشهای غیر آوایی شامل بخشهای هنری (در دو گروه حجمی و غیر حجمی)، ادبی، پژوهشی و ... آثار برگزیدگان هشت دستگاه دانشگاهی شامل دانشجویان وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، دانشگاه فنی و حرفهای و دانشگاه جامع علمی – کاربردی دریافت شده است.
صادقی گفت: کار داوری آثار دریافتی در بخشهای هنری (رشتههای غیرحجمی)، ادبی، و پژوهشی نیز از ۲۲ تیر آغاز میشود و تا ۲۶ این ماه ادامه خواهد داشت.
مسئول کمیته فنی و داوری سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور افزود: بخش پژوهشی شامل سه رشته مقالهنویسی ، نقد کتاب و رشته تلخیص کتاب است. علاوه بر بخش پژوهشی، داوری آثار بخش ادبی و هنریِ غیر حجمی نیز در بازه زمانی اعلام شده برپا خواهد شد.
وی اضافه کرد: در نهایت داوری همه بخشهای غیرآوایی تا اواخر تیر به پایان میرسد و در هر رشته سه نفر به عنوان افراد برگزیده در مراسم افتتاحیه بخش آوایی که ۱۵ مردادبرگزار میشود، تجلیل خواهند شد.
صادقی درباره نحوه انتخاب داوران بخشهای غیر آوایی افزود: داوران در همه رشتهها استادانی هستند که از لحاظ تجربی و تخصصی در تراز اول کشوری قرار دارند. در بخش داوری سعی شده است از استادان برتر دانشگاههای مختلف کشور استفاده شود و گروه داوری در سطح ملی دیده شده است. ملاک ما در انتخابها بیشتر تخصص، تجربه و سابقه داوری در جشنوارههای دانشجویی و غیر دانشجویی بوده است.
مسئول کمیته فنی و داوری سی و هفتمین دوره جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور به برگزاری رقابتها در بخش معارفی نیز اشاره کرد و گفت: بخش معارفی نیز در ۱۱ رشته برگزار میشود. مرحله کشوری این بخش ۲۷ تیر به صورت برخط و با حضور شرکتکنندگان در ۳۱ پردیس دانشگاه فرهنگیان در مراکز استانها، برگزار خواهد شد.