پلمب اغذیه فروشی در نیشابور
یک واحد پیتزا و ساندویچ فروشی به علت تخلفات بهداشتی در نیشابور پلمب شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت نیشابور با بیان اینکه حفظ سلامت شهروندان مهمترین
رسالت کارشناسان بهداشت محیط است، گفت: نظارتهای بهداشتی به منظور حفظ و ارتقای سلامت عموم جامعه برنامه ریزی شده است و آموزش و توجیه متصدیان در دستور کار کارشناسان قرار دارد.
ابوالفضل آهی افزود: استفاده از مواد اولیه غیربهداشتی و همچنین عدم رعایت موازین و تجهیزات بهداشتی در واحد صنفی علت پلمب این واحد صنفی بوده است.
وی گفت: در صورتی که متصدی در جهت رفع نواقص بهداشتی اقدام ننماید قطعا برابر مقررات با وی رفتار میشود.
آهی افزود: کارشناسان بهداشت محیط نیشابور در سه شیفت صبح، بعدازظهر و شب بازرسی و نظارتهای بهداشتی، کنترل موادغذایی، بهداشت فردی، تجهیزاتی و ساختمانی را در دستور کار خود دارند.
وی تصریح کرد: در صورت عدم توجه متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی یا اماکن عمومی به تذکرات بهداشتی اعمال مقررات بر مبنای اصلاحیه ماده ۱۳ قانون مواد خوردنی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و قوانین تعزیرات حکومتی صورت خواهد گرفت.
آهی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تلفن ۱۹۰ اطلاع دهند.